«Αποχωρεί από την Φερεντσβάρος ο Ρέμπροφ, ανοικτό για την ΑΕΚ»

«Αποχωρεί από την Φερεντσβάρος ο Ρέμπροφ, ανοικτό για την ΑΕΚ»

Σύμφωνα με ουγγκρικά μέσα, ο Σέργκει Ρέμπροφ είναι έτοιμος να αποχωρήσει Φερεντσβάρος και η υπόθεση του παραμένει ανοικτή για την ΑΕΚ.

Mια εξέλιξη που έχει αποδέκτη και την ΑΕΚ αναπαράγουν ουγγκρικά μέσα. Όπως αναφέρουν ο Σεργκέι Ρεμπρόφ θα αποτελέσει παρελθόν από την Φερεντσβάρος, καθώς όπως φαίνεται η ρήξη του με την διοίκηση της ουγγκρικής ομάδας είναι οριστική, με την ουγγκρική ομάδα όπως αναπαράγεται να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, στον πρόσωπο του Πέτερ Στέγκερ, ο οποίος έρχεται από την Αούστρια Βιέννης και έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο.

Αυτή η εξέλιξη αφορά και την ΑΕΚ άμεσα, καθώς η ελληνική ομάδα έχει ψηλά στην λίστα της για την θέση του προπονητή το όνομα του Ουκρανικού τεχνικού αλλά ακόμα και αν αποχωρήσει από την Φερεντσβάρος η περίπτωση του φαντάζει ακόμα αρκετά δύσκολη.

Η περίπτωση Ρεμπρόφ δεν είναι εύκολη για την ΑΕΚ, ακόμη κι αν μείνει ελεύθερος, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως παραμένει ανοιχτή για την «Ένωση», με τα ουκράνικα μέσα πέρα από την ΑΕΚ να βάζουν το κόλπο και τις Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και την εθνική Ουκρανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ