Παναθηναϊκός: Μνηστήρες από Κύπρο και Ελβετία για Γιοβάνοβιτς και Βάιλερ

Παναθηναϊκός: Μνηστήρες από Κύπρο και Ελβετία για Γιοβάνοβιτς και Βάιλερ

Ο ΑΠΟΕΛ προσέγγισε τον Σέρβο προπονητή, ενώ η Γιουνγκ Μπόις έχει στη λίστα της τον Ελβετό τεχνικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Ρενέ Βάιλερ είναι οι δύο από τα ονόματα που έχουν «διαρρεύσει» από τη λίστα του Γιάννη Αλαφούζου και οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο στη σκέψη του εφοπλιστή.

Ωστόσο, ασφαλώς δεν είναι οι μόνοι, αφού υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι οι οποίοι απασχολούν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και το περιβάλλον του, οι οποίοι παραμένουν αθέατοι από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως, ακριβώς επειδή ο Γιοβάνοβιτς και ο Βάιλερ έχουν αξιόλογο βιογραφικό, αντίστοιχα και άλλες ομάδες τους τσεκάρουν για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν μαζί τους.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε επιτυχημένη παρουσία στον ΑΠΟΕΛ και στην Κύπρο θα τον ήθελαν ξανά στη Λευκωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες στη Μεγαλόνησο, άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ έχουν ανοιχτό δίαυλο με τον Σέρβο και πιέζουν για την επιστροφή του στο ΓΣΠ.

Ο Βάιλερ απολαμβάνει εξαιρετικής φήμης στην Ελβετία και η Γιούνγκ Μπόις θα τον ήθελε στον πάγκο της. Παράλληλα, είναι δέλεαρ για τον ίδιο να πετύχει στην πατρίδα του, αφού ο Βάιλερ έχει κατακτήσει τίτλους στο Βέλγιο και στην Αίγυπτο, ενώ στην ελβετική πρώτη κατηγορία δεν δούλεψε ποτέ.

Είναι προφανές ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει να επιλέξει ανάμεσα σε υποψήφιους, αλλά ταυτόχρονα ελλοχεύει ο κίνδυνος οι επιλογές να μειωθούν από την ανάμειξη άλλων ομάδων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ