«Ο Ρεμπρόφ δεν έχει κλείσει την πόρτα στην ΑΕΚ»

«Ο Ρεμπρόφ δεν έχει κλείσει την πόρτα στην ΑΕΚ»

Στην Ουκρανία επιμένουν πως ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν έχει κλείσει προς το παρόν την πόρτα στην ΑΕΚ και η περίπτωση για την Ένωση παραμένει ανοιχτή.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεδομένα αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ουκρανός τεχνικός της Φερεντσβάρος είναι στην κορυφή της λίστας, έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή, όμως προς το παρόν υπάρχουν σημαντικές διαφορές, με τον ίδιο μάλιστα να περιμένει και κάτι καλύτερο.

Οι Ουκρανοί από την πλευρά τους ασχολούνται αρκετά με το μέλλον του Ρεμπρόφ, ενώ θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του από την Ουγγαρία για ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Μετά τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για γερό μπάσιμο της Αλ Αϊν, στην πατρίδα του 47χρονου προπονητή κάνουν λόγο και πάλι για την ΑΕΚ και τονίζουν ότι η υπόθεση δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, το «football24» αναφέρει πως η Ενωση δεν σταματάει να ασχολείται με την περίπτωση του Ρεμπρόφ και πως είναι έτοιμη να αυξήσει την προσφορά της για να πάρει το «ναι» του παλαίμαχου φορ.

Αναλυτικά όσα λέει το δημοσίευμα για την ΑΕΚ και τον Ρεμπρόφ:

«Ο… αγώνας μεταξύ των συλλόγων για τον Σεργκέι Ρέμπροφ συνεχίζεται δυναμικά. Ο Ρεμπρόφ παραμένει ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ. Ο Ρέμπροφ έλαβε μια πρόταση από την Αλ-Αϊν, η οποία θέλει να δελεάσει τον Ουκρανό. Παρά τις φήμες που συνδέουν τον προπονητή της Φερεντσβάρος με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας, Αλ Αϊν, Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ρέμπροφ δεν έχει κλείσει ακόμη την πόρτα στην ΑΕΚ. Η προτεραιότητα για τον 46χρονο προπονητή παραμένει ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά ο Ουκρανός δεν έχει ακόμη συγκεκριμένη προσφορά από σύλλογο που αγωνίζεται σε τοπ πρωτάθλημα», όπως γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ