Νιαρχάκος: «Ο Άρης μεγαλώνει διαρκώς και ενοχλεί»

Νιαρχάκος: «Ο Άρης μεγαλώνει διαρκώς και ενοχλεί»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Άρη και στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος συνέβαλε και αυτός με τον τρόπο του στη πολύ καλή πορεία του Άρη. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης, την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αλλά και τη συνεργασία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στον Άρη: «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον Θόδωρο Καρυπίδη, που με στήριξε πολύ. Με πιστεύει πολύ, εκείνος ήταν που με έφερε ξανά στην ομάδα. Πέρσι εγώ προσωπικά πέρασα μία πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά στο τέλος πάντα αποδίδεται δικαιοσύνη. Και θέλω να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ για την στήριξή και την εμπιστοσύνη του. Αυτό βέβαια με γεμίζει με μεγαλύτερες ευθύνες και περισσότερη δουλειά. Αλλά δεν τη φοβάμαι και είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχω».

Για την καθημερινότητα του στον Άρη: «Πηγαίνω από το πρωί στη προπόνηση και στη συνέχεια στα γραφεία της ΠΑΕ. Έχω την ευθύνη για ότι συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάνω επαφές με τη διοίκηση, λειτουργώ ως συνδετικός κρίκος, με τα γραφεία, με τον πρόεδρο, με τους προπονητές, με τους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς τις ισορροπίες. Ιδιαίτερα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης».

Για τη συνεργασία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Ο πρόεδρος καταβάλει μεγάλες προσπάθειες. Προσωπικά, ότι του ζήτησα , πιστεύοντας οτι θα βοηθήσει την ομάδα, δεν μου είπε ποτέ όχι .Του αρέσει το ωραίο και θέλει η ομάδα να εξελίσσεται συνεχώς. Είδατε και πρόσφατα. «Τι θέλεις;» ρώτησε ο πρόεδρος. «Λεωφορείο» είπαμε. Είδατε το έκανε. Οτιδήποτε, με οποιοδήποτε κόστος. Δεν τον νοιάζει, αρκεί να είναι καλό το αποτέλεσμα για την ομάδα μας και να μεγαλώνει».

Για το αν ο Άρης ενοχλεί με την πορεία του: «Ο Άρης μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και κάποιους τους ενοχλεί. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι. Κι αν δεν είχαμε το άτυχο παιχνίδι στην Τούμπα, θα βγαίναμε στη δεύτερη θέση. Γιατί εγώ θεωρώ πως εκεί χάθηκε η δεύτερη θέση. Γενικά ήταν μια πετυχημένη χρονιά. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που έγινε. Αλλά θεωρώ ακόμη πιο δύσκολο, αυτό να το κρατήσουμε και να σταθεροποιηθούμε εκεί. Μας περιμένει πολλή δουλειά και πρέπει όλοι να βελτιωθούμε στον ρόλο μας. Έτσι και η ομάδα θα γίνεται συνεχώς καλύτερη».

Για την αντίδραση του Άρη στις δύσκολες στιγμές: «Γενικά και μετά από κάποιες ήττες, η ομάδα είχε απίστευτη αντίδραση. Ήταν όλοι μαζί, ενωμένοι κι εκεί φάνηκαν τα καλά αποδυτήρια. Τις δυσκολίες τις περάσαμε σαν μια γροθιά».

Για την επόμενη μέρα: «Θέλουμε συνεχώς τα πράγματα να γίνονται καλύτερα. Προτεραιότητα αποτελεί το να κλείσουμε κάποια θέματα, όπως τη προετοιμασία. Στη συνέχεια θα γίνουν και βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο μας. Ο πρόεδρος θέλει να μπει ό,τι καλύτερο υπάρχει, ανεξάρτητα από το κόστος».

Για την παρουσία του Ναζλίδη και τη συνεργασία τους: «Είναι ένα παιδί καταπληκτικό. Νιώθει από Άρη και δουλεύει πολύ σκληρά. Με τον Θωμά είμαστε πολύ καλή συνεργασία. Όλο το τιμ, όλοι γίναμε ένα. Αυτό έδωσε και σε μένα μεγάλη ώθηση, ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Με άφησαν να δουλέψω όπως έχω μάθει εδώ και 15 χρόνια».

Για την αποχώρηση του από τον Άρη στη προηγούμενη συνεργασία τους: «Ο κ. Καρυπίδης δεν ήθελε να φύγω . Ήταν μία προσωπική απόφαση. Έχω μάθει στη ζωή μου ότι για να φας ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά. Σκέφτηκα οτι από τη στιγμή που δουλεύω με έναν τρόπο και δεν με άφηναν να το κάνω, τότε γιατί να μείνω εδώ; Τι να κάνω; Ο πρόεδρος είχε άποψη γιατί έβλεπε τι γινόταν. Δεν ήταν ότι κάποιοι του μετέφεραν πράγματα. Γι’ αυτό και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του. Αυτός ήταν και ο λόγος που γύρισα στην ομάδα. Ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε πέρσι και με την επιστροφή μου θεώρησα ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξω πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ