Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και ο Μιλόγεβιτς

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και ο Μιλόγεβιτς

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν απαντάει στην ΑΕΚ και ο επόμενος στη λίστα των κιτρινόμαυρων φέρεται να είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπως έχει γράψει to10.gr.

H AEK «τρέχει» εδώ και μερικές μέρες το θέμα του προπονητή με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ να είναι εκλεκτός της διοίκησης της Ένωσης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταθέσει την πρόταση τους στον Ουκρανό και περιμένουν την απάντηση του, με τον ίδιο ωστόσο να μην έχει απαντήσει μέχρι τώρα και να αναγκάζει την ΑΕΚ να κοιτάξει και αλλού.

Επειδή η Ένωση λοιπόν δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια βρίσκεται σε αναζήτηση και άλλων λύσεων και για αυτό τον λόγο έχει ανέβει πολύ ψηλά στη λίστα η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπως έχει γράψει to10.gr. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει και κρούση για να δει τις προθέσεις του Σέρβου τεχνικού.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί ακόμη και σήμερα να πάρει απόφαση για τον προπονητή και να δώσει εντολή να κλείσει άμεσα, με τους Ρεμπρόφ και Μιλόγεβιτς να είναι αυτή τη στιγμή οι πρώτες επιλογές, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν παρακολουθεί και άλλες περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ