«Ο Χνιντ θα κριθεί από τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ»

«Ο Χνιντ θα κριθεί από τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ»

Το μέλλον του Χνιντ στην ΑΕΚ είναι στον «αέρα», ωστόσο δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής της Ένωσης θα κρίνει τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας και θα αποφασίσει για την παραμονή του.

Ο Νασίμ Χνιντ φέτος δεν πραγματοποίησε καλή σεζόν με την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ήρθε στην Ελλάδα με πολύ καλές συστάσεις και το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο. Ο Τυνήσιος στόπερ θα κριθεί από τον νέο προπονητή της Ένωσης και ανάλογα την εισήγηση του, θα παραμείνει ή θα ψάξει νέο σταθμό στην καριέρα του, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού, με τον ίδιο ωστόσο να θέλει να μείνει στην ΑΕΚ.

Μέχρι πρότινος η αποχώρηση του από την ΑΕΚ ήταν δεδομένη λόγω της κάκιστης παρουσίας του μέσα στη σεζόν. Πλέον, όμως, φαίνεται ότι τον τελευταίο λόγο θα έχει ο νέος προπονητής της Ένωσης, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι, είτε αυτός είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είτε ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, είτε κάποιος άλλος.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Χνιντ θα λάβει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ, ώστε να αξιολογηθεί από τον προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τυνήσιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση ως το 2024 και μια ενδεχόμενη αποδέσμευση του δεν είναι απλή υπόθεση για τους κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ