Η πρώτη «μεταγραφή» είναι επίσημη – Εξελίξεις με τον Πέπε

Η πρώτη «μεταγραφή» είναι επίσημη – Εξελίξεις με τον Πέπε

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την Παρτιζάν και τον Μάρκοβιτς ότι πρέπει να βρίσκεται στο Ρέντη στις 15 Ιουνίου. Ο Πέπε γυρίζει για να... φύγει!

Ο Ολυμπιακός δεν αναζητά στόπερ στη μεταγραφική αγορά. Για να το θέσουμε σωστά, δεν αναζητά στόπερ τώρα. Οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι είναι απολύτως καλυμμένοι στη συγκεκριμένη θέση τη δεδομένη στιγμή. Εχουν τον Σεμέδο. Εχουν τον Παπασταθόπουλο. Εχουν τον Σισέ, που επιστρέφει από τον δανεισμό του στη Σεντ Ετιέν. Εχουν τον Μπα, που είναι καλύτερα. Εχουν τον Καλογερόπουλο, που δεδομένα θα είναι στο ρόστερ. Εχουν τον Αβραάμ, που λογικά θα μείνει. Και έχουν και τον… Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Από to10.gr έχετε ενημερωθεί εδώ και καιρό για την επιστροφή του. Και την απόφαση που έχουν πάρει Πέδρο Μαρτίνς και διοίκηση να του δώσουν την ευκαιρία να αποδείξει ότι η εξέλιξή του, μπορεί να τον καταστήσει σημαντικό και χρήσιμο και για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Επειδή ο δανεισμός του Μάρκοβις λήγει τυπικά στις 30 Ιουνίου, οι Ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν τη σερβική ομάδα και τον ποδοσφαιριστή ότι θα πρέπει να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 15 Ιουνίου. Ώστε να ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μάρκοβιτς ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του με την Παρτιζάν, στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας έως τώρα 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να πάρει 2-3 ημέρες περισσότερης ξεκούρασης, αν και η αλήθεια είναι ότι ο 21χρονος Σέρβος στόπερ θέλει πώς και πώς να δείξει στους Πειραιώτες ότι η επένδυση που έκαναν προ διετίας, δεν θα πάει χαμένη (σ.σ. θυμίζουμε είχε αγοραστεί με 1.500.000 €)!

Από εκεί και πέρα, για την επιστροφή στο Ρέντη ενημερώθηκε και ο Πέπε Ροντρίγκες. Ο οποίος ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Πορτογαλία, με τη φανέλα της Φαμαλικάο (18 συμμετοχές). Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, τόσο ο Μαρτίνς με τη διοίκηση του Ολυμπιακού όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, προτιμά να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Και αυτό αναμένεται να συμβεί. Οι Ερυθρόλευκοι θα ψάξουν μια πρόταση για να τον πουλήσουν. Αλλά δεν θα πουν «όχι» σε νέο δανεισμό, με σημαντική οψιόν αγοράς. Και ήδη μία ομάδα από τη Γαλλία και μία από την Ισπανία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ