Άρης: Σε αυτές τις θέσεις θα ενισχυθεί

Άρης: Σε αυτές τις θέσεις θα ενισχυθεί

Οι Θόδωρος Καρυπίδης και Άκης Μάντζιος συμφώνησαν ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε πέντε- έξι μεταγραφικές κινήσεις, που θα αφορούν το βασικό σχήμα.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει ήδη την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι Θόδωρος Καρυπίδης και Άκης Μάντζιος έχουν συμφωνήσει ότι η ομάδα τους θα κινηθεί πρώτα για την απόκτηση πέντε με έξι ποδοσφαιριστών, που θα προορίζονται για το βασικό σχήμα.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, ο Άρης αναμένεται να κινηθεί αρχικά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός κεντρικού αμυντικού, ενός ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενός μέσου , ενός επιτελικού χαφ και ενός επιθετικού κορυφής.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν, ήδη, στην λίστα τους αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, κυρίως από το εξωτερικό , αλλά και κάποιες από την ελληνική αγορά.

Με ορισμένους εξ αυτών, μάλιστα, έχουν γίνει και κάποιες διερευνητικές επαφές. Πάντα, όμως, με την απαραίτητη προϋπόθεση, ότι όλα θα πάνε καλά με την απόφαση που αναμένεται από το CAS , αναφορικά με το BAN που είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ