Ξάνθη-Παναιτωλικός 2-1: Ανατροπή και προβάδισμα στο μπαράζ για τους Ακρίτες (vids)

Ξάνθη-Παναιτωλικός 2-1: Ανατροπή και προβάδισμα στο μπαράζ για τους Ακρίτες (vids)

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Βέργο, αλλά η Ξάνθη ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε 2-1 με γκολ των Μικελτάτζε και Έμπερτ. Την Κυριακή η ρεβάνς στο Αγρίνιο.

Σκόραρε πρώτος, έλεγξε το ματς και έδειξε ικανός να καθαρίσει το μπαράζ από τα Πηγάδια. Όμως, ο Παναιτωλικός μπλόκαρε ανεξήγητα και έδωσε τη δυνατότητα στην Ξάνθη να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και να νικήσει με ανατροπή me 2-1, παίρνοντας το προβάδισμα για την κενή θέση στη Superleague.

Οι γηπεδούχοι του Μπάμπη Τεννέ αφού απέφυγαν το δεύτερο γκολ στις τρεις χαμένες ευκαιρίες του σκόρερ Βέργου, με μεθοδικότητα και ψυχραιμία αρχικά ισοφάρισαν με τον Έμπερτ και έπειτα προηγήθηκαν με τον Μικελτάτζε.

Κατόπιν, μέχρι τη λήξη οι Ακρίτες με σωστή διαχείριση προφύλαξαν το προβάδισμα τους, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερη και έχουν τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της Κυριακής στο Αγρίνιο, το οποίο θα αρχίσει στις 19:00.

O Παναιτωλικός έδειξε πως έχει την ποιότητα να επικρατήσει, αλλά όπως τα κατάφερε στην έδρα του κυνηγάει μόνο τη νίκη. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν έχει το περιθώριο για άλλη αδράνεια, αλλιώς θα πάρει το δρόμο για τη Superleague 2.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 7′. Ο Ντουάρτε έκανε τη σέντρα και ο Βέργος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Ξάνθη ανασυγκροτήθηκε στην ανάπαυλα και αντεπιτέθηκε. Αφού δεν δέχτηκε το 0-2 από το τετ-α-τετ του Βέργου στο 47′, στο 51′ ο Σιατραβάνης πάσαρε στον Έμπερτ και αυτός με πλασέ εντός περιοχής ισοφάρισε.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 71′ Ο Σρόιχεν σέντραρε από δεξιά, ο Μικελτάτζε με προβολή στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς(35′ Μικελτάντζε), Βέρκερ, Τζούρμαν, Παντελιάδης, Δημούτσος, Θυμιάνης(70′ Τεσίγια), Ντίνας(71′ Σχρόιεν), Έμπερτ, Σιατραβάνης(87′ Στάθης), Θ. Παπάζογλου(87′ Καπνίδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης, Καρασαλίδης, Τσότσαλιτς, Περέιρα(86′ Βάντερσον), Ντίας, Εντινγκά(86′ Καρέλης), Μπαρμπόσα, Μεντόσα(63′ Ταχάρ), Ντουάρτε(73′ Αριγίμπι), Βέργος(73′ Ματσόλα)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ