«Χρυσάφι» της Τραμπζοσπόρ για τον Τικίνιο

«Χρυσάφι» της Τραμπζοσπόρ για τον Τικίνιο

Η Τραμπζοσπόρ φέρεται να κατέθεσε πλουσιοπάροχη προσφορά στον Βραζιλιάνο στράικερ για να τον πείσει να εγκατασταθεί στην Τραπεζούντα.

Έναν ισχυρό ανταγωνιστή έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες. Γιατί το CNN Turk υποστηρίζει ότι η Τραμπζοσπόρ έχει εμπλακεί δυναμικά στη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, η Τραμπζοσπόρ προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον Τικίνιο και πριμ υπογραφή ενός εκατομμυρίου ευρώ. Η πρόταση κατατέθηκε τις τελευταίες ώρες στον εκπρόσωπο του 31χρονου στράικερ και οι Τούρκοι περιμένουν την απάντηση του.

Η Τραμπζοσπόρ ψάχνει ένα σπουδαίο όνομα για την επίθεση της και έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τον Ζερβινιό και τον Κάρλος Μπάκα. Το CNN Turk αναφέρει πως η ομάδα τώρα έχει στραφεί στον Τικίνιο και στον Μίτσι Μπατσουαγί, ευελπιστώντας να αποσπάσει το «ναι» του ενός.

Τα ποσά, εφόσον αληθεύουν, είναι δελεαστικά για να πείσουν τον Τικίνιο να εγκατασταθεί στην Τραπεζούντα. Από την άλλη, συχνά τα τουρκικά ΜΜΕ συνηθίζουν να φουσκώνουν τα πραγματικά νούμερα.

Αν η Τραμπζοσπόρ μπήκε στο κόλπο για τον Τικίνιο, η Παλμέιρας δεν συμμετέχει σε αυτό. Αυτό δήλωσε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της, Κάρλος Μπελμόντε.

«Δεν είχαμε ποτέ καμία επαφή με τον Τικίνιο Σοάρες. Μας προτάθηκε η περίπτωση του, την αναλύσαμε, αλλά δεν προχωρήσαμε και δεν μιλήσαμε με τον παίκτη» ανέφερε ο Μπελμόντε στον τηλεοπτικό σταθμό «Canal do Nicola».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ