Σύζυγος Ρεμπρόφ: «Υπήρξε πρόταση από την ΑΕΚ» (vid)

Σύζυγος Ρεμπρόφ: «Υπήρξε πρόταση από την ΑΕΚ» (vid)

Η σύζυγος του Σεργκέι Ρεμπρόφ επιβεβαίωσε την πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Μπορεί νέος προπονητής της ΑΕΚ να είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «to10.gr», όμως πριν καταλήξει η Ένωση στον Σέρβο τεχνικό είχε εξετάσει και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο της.

Μια από αυτές είναι του Σεργκέι Ρεμπρόφ, με την σύζυγο του να επιβεβαιώνει την πρόταση που είχαν καταθέσει οι κιτρινόμαυροι στον Ουκρανό προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «sport arena»:

Για το ότι ο σύζυγος σας είπε ότι η διοίκηση της Φερεντσβάρος δεν επικοινωνεί μαζί του: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη σε αυτήν την ερώτηση, γιατί μέχρι στιγμής όλα είναι στον αέρα. Εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε ακόμη πού ακριβώς θα είμαστε στη συνέχεια. Ενώ ο Σεργκέι έχει συμβόλαιο με τη Φερεντσβάρος για ακόμη ένα έτος. Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα».

Για το ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι θα έφυγε από τον Φερεντσβάρος: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω 100% τώρα. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα τίποτα σχετικά με την παραβίαση της σύμβασης».

Για το αν θα επιστρέψει στην Ουγγαρία: «Δεν το γνωρίζουμε».

Για το αν υπήρχε πρόταση από την ΑΕΚ: «Ναι».

Για οποιαδήποτε άλλη πρόταση: «Νομίζω ότι δεν είναι μυστικό, έχουν ήδη γράψει στο Διαδίκτυο περίπου 5-6 κλαμπ. Σκεφτόμαστε ακόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ