Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονητής στη Β’ Ομάδα του Ολυμπιακού

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονητής στη Β’ Ομάδα του Ολυμπιακού

Ο Ιμπαγάσα αποτελεί το φαβορί για να αναλάβει την ομάδα που θα σχηματίσει ο Ολυμπιακός για να λάβει μέρος στη Super League 2.

Είναι μία από τις πιο εμβληματικές σύγχρονες μορφές του Ολυμπιακού. Ενας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου. Ενας παίκτης που συνδέθηκε με την νέα εποχή της διοίκησης Βαγγέλη Μαρινάκη, από το καλοκαίρι του 2010. Και πλέον, μια περίπτωση που όλοι βάζουν το χέρι τους στη φωτιά πως, πλέον, αρκετά χρόνια μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο προπονητή. Και για αυτόν τον λόγο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αξιοποιήσει αναλόγως τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του «Κάνιο» έπεσε ήδη στο τραπέζι, στη συζήτηση που έγινε στις αρχές της εβδομάδας. Και όλοι οι συμμετέχοντας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Ιμπαγάσα είναι ένα πρόσωπο που ταιριάζει στο προφίλ του προπονητή που θέλει ο Ολυμπιακός για τη δεύτερη ομάδα του. Ένα πρόσωπο με τρομερή γνώση του ποδοσφαίρου, που ήδη έχει κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα μέσα από τις ακαδημίες στο Ρέντη, ενώ πέρυσι κατέκτησα και το πρωτάθλημα με την Κ-15. Τμήμα το οποίο προπονεί και φέτος.

Βεβαίως, το σημαντικό για την περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα είναι πως έχει την εκτίμηση και την καλή άποψη του καθ’ ύλην αρμοδίου. Του ανθρώπου που θα πάρει την τελική απόφαση για το πρόσωπο που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό Β’: Του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να τοποθετείται θετικά ως προς το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Κάνιο τη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το σημαντικό στην περίπτωση του Ιμπαγάσα είναι ότι ο Ολυμπιακός βλέπει στο πρόσωπό του έναν προπονητή με μέλλον. Έναν ποδοσφαιρικό χαρακτήρα που αναβλύζει σεβασμό και επίπεδο. Και μέσα από τη δουλειά που έχει κάνει στο Ρέντη όλα αυτά τα χρόνια, έχει κατασταλάξει ότι θα ακολουθήσει την προπονητική. Κάτι που κάνει ήδη με επιτυχία σε επίπεδο υποδομών. Εάν τις γνώσεις και τις ικανότητές του καταφέρει να τις μεταλαμπαδεύσει και στους παίκτες που πιθανότατα θα συνεργαστεί, θα είναι μια επιτυχία και για τον ίδιο. Και ένα τεστ για να συνεχίσει παραπάνω προπονητικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δήλωσε ήδη συμμετοχή της Β’ ομάδας του στη Super League 2 της νέας σεζόν. Πλέον, περιμένει να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές και κανονιστικές αλλαγές, ώστε να ξεκινήσει και τυπικά ο θεσμός των Β’ ομάδων. Παράλληλα, όμως, η προετοιμασία των Ερυθρόλευκων συνεχίζεται, ώστε η δεύτερη ομάδα να είναι έτοιμη. Και όλα δείχνουν ότι θα είναι. Και με το παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ