Σπανός: «Να επαναφέρουμε τον Ατρόμητο στα στάνταρ που είχε συνηθίσει ο κόσμος»

Σπανός: «Να επαναφέρουμε τον Ατρόμητο στα στάνταρ που είχε συνηθίσει ο κόσμος»

Ο Γιώργος Σπανός τοποθετήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 16 ετών από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του Ατρόμητου αλλά και τα 98α γενέθλια της ομάδας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 16 ετών από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του Ατρόμητου αλλά και τα 98α γενέθλια της ομάδας, ο Γιώργος Σπανός απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας δίνοντας το στίγμα του για την επόμενη μέρα.

Η δήλωση του Σπανού:

«Πέρασαν 16 χρόνια που οι χαρές ήταν περισσότερες από τις λύπες. Όλοι μαζί καταφέραμε να καταξιώσουμε τον Ατρόμητο ως μια υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε λιγότερα λάθη γιατί οι δύο τελευταίες χρονιές δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Αυτά όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβούν.

Το παράσημο που έχει κερδίσει ο Ατρόμητος είναι ότι όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου θεωρεί τη χρονιά αποτυχημένη όταν η ομάδα δεν είναι στις θέσεις των play offs. H ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι να επαναφέρουμε τον Ατρόμητο στα αγωνιστικά στάνταρ που έχει συνηθίσει όλος ο κόσμος.

Χρόνια πολλά σε όλη την «οικογένεια» του συλλόγου, ο δρόμος προς τα 100 χρόνια ας είναι στρωμένος με πολλές επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ