«Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο τον Ρασίντ Γκεζάλ» (vid)

«Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο τον Ρασίντ Γκεζάλ» (vid)

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν τον 29χρονο Αλγερινό εξτρέμ που έπαιξε στη Μπεσίκτας και ανήκει στη Λέστερ.

Ο Ρασίντ Γκεζάλ δεν είναι άγνωστο όνομα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Έχει απασχολήσει στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Τώρα και πάλι ο ξένος Τύπος φέρνει τον 29χρονο Αλγερινό στην επικαιρότητα για την ομάδα του Πειραιά.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο του τον Γκεζάλ. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Λέστερ, αλλά φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Μπεσίκτας με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής και Κυπελλούχος Τουρκίας. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Γκεζάλ έπαιξε σε 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό 8 γκολ και 18 ασίστ. Νούμερα εκπληκτικά για έναν εξτρέμ.

Όπως είναι φυσιολογικό, η Μπεσίκτας προσπαθεί να αγοράσει τον Γκεζάλ, ένα βασικό γρανάζι στην κατάκτηση του νταμπλ. Η Λέστερ τον κοστολογεί ακριβά και μέχρι στιγμής, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μπεσίκτας πρότεινε 8 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκεζάλ και η Λέστερ ζήτησε 12 εκατομμύρια ευρώ. Κάπου στο ενδιάμεσο, τα τουρκικά ΜΜΕ εμπλέκουν στην υπόθεση και τον Ολυμπιακό, χωρίς να παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ποσά ή οτιδήποτε άλλο.

Η Μονακό επίσης εμφανίζεται ενδιαφερόμενη για τον Αλγερινό με το γαλλικό διαβατήριο, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για προσφορά 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η προτίμηση του Γκεζάλ δεν αποκαλύπτεται, με τον παίκτη πάντως να περιμένει τις εξελίξεις παραμένοντας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γκεζάλ έχει συμβόλαιο με τη Λέστερ για άλλον ένα χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Για αυτό η Λέστερ σκοπεύει να τον πουλήσει φέτος αφού δεν τον υπολογίζει για τις υποχρεώσεις της.

Ο Γκεζάλ γεννήθηκε στις 9 Μαΐου του 1992 στην πόλη Ντεσίν-Σερπιέ της Γαλλίας. Είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, ενώ παρότι έπαιξε στις μικρές εθνικές της Γαλλίας, τελικά προτίμησε την Αλγερία και έχει χριστεί διεθνής 17 φορές και έχει σκοράρει 2 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ