«Άφαντος» ο Χάβος στον Απόλλωνα Σμύρνης

«Άφαντος» ο Χάβος στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Μάκης Χάβος δεν εμφανίστηκε στα δύο τελευταία ραντεβού με τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και η υπόθεση αποδέσμευσής του από την ομάδα παραμένει στον «πάγο».

Ο Απόλλων Σμύρνης σώθηκε σχετικά εύκολα φέτος (11ος στη Superleague με 34 βαθμούς), αλλά στα πλάνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εν όψει της επόμενης σεζόν δεν υπάρχει ο Μάκης Χάβος, ο οποίος ανέλαβε στα μισά της σεζόν την τεχνική ηγεσία του συλλόγου αλλά όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει.

Ο Χάβος λοιπόν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Απόλλωνα, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2022, καθώς η εικόνα της ομάδας στα play out δεν φαίνεται να ικανοποίησε τους διοικούντες.

Ακόμη, ωστόσο, δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ Απόλλωνα και Χάβου για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας τεχνικός δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα δύο ραντεβού με τους διοικούντες τον σύλλογο. Ούτε την Πέμπτη (27/5), ούτε την Παρασκευή (28/5).

Την Πέμπτη το «παρών» στη συνάντηση έδωσε ο δικηγόρος του Χαβού. Την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του έμπειρου κόουτς ενημέρωσε τη διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πως δεν παραβρέθηκε στο ραντεβού ο Χάβος λόγω «ανειλημμένων υποχρεώσεων», όπως αναφέρουν πηγές από την ομάδα.

Εκτιμάται από τον Απόλλωνα πως ο Χάβος έχει επιλέξει να ακολουθήσει μία νομική τακτική σχετικά με την αποζημίωση που επιθυμεί να καρπωθεί με τη λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Όσο πάντως παραμένει στον «πάγο» η υπόθεση Χάβου και δεν προχωρά η αποδέσμευσή του, τόσο ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά θα παραμένει στάσιμος.

Μπορεί να έχουν ακουστεί κάποια ονόματα για τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως εκείνα των Κάναντι, Φέστα και Πετράκη, αλλά όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις με τον Χάβο τόσο θα παραμένει στον «πάγο» και ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ