Λόπεθ: «Πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 10-12 μεταγραφές»

Λόπεθ: «Πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 10-12 μεταγραφές»

Ο Άνχελ Λόπεθ αναφέρθηκε στα πλάνα του για τον Ατρόμητο και τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να γίνουν 10 έως 12 μεταγραφές.

Στα πλάνα του για τον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο Άνχελ Λόπεθ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική ιστοσελίδα «VIP Deportivo» και τόνισε μεταξύ άλλων πως πρέπει να γίνουν 10 έως 12 μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ατρόμητο:

«Η αλήθεια είναι ότι με υποδέχτηκαν πολύ όμορφα. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή τον ενθουσιασμό τους για τη νέα χρονιά. Βρήκα έναν σύλλογο με εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Το κλαμπ διέπεται από επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Η ομάδα διαθέτει επίσης μεγάλη μάζα οπαδών, οι οποίοι θέλουν να τη δουν να γίνεται ξανά ανταγωνιστική».

Γιατί επέλεξε τον Ατρόμητο, ενώ είχε κρούση και από τον Απόλλωνα Λεμεσού:

«Ήταν πολύ σημαντικό να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Τώρα έχω γνώση του πρωταθλήματος και το έργο μου δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν. Έχω παρακολουθήσει τον Ατρόμητο όλη τη σεζόν, γνωρίζω ότι είναι ένα οργανωμένο κλαμπ με δυνατότητα προόδου. Το πρότζεκτ με έπεισε, ενώ καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το μεγάλο ενδιαφέρον των στελεχώ του».

Για τους στόχους της νέας σεζόν:

«Ο σύλλογος προέρχεται από κάποιες σεζόν χωρίς την αναμενόμενη πορεία και θέλουμε να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις. Έχουμε όλες τις δυνατότητες να πετύχουμε».

Εάν ο Ατρόμητος θα έχει ομοιότητες με τον Βόλο:

«Ο τρόπος που αισθάνομαι το ποδόσφαιρο δεν θα αλλάξει ποτέ. Μου αρέσει να βλέπω στο γήπεδο μια γενναία, τολμηρή και πολύ επιθετική ομάδα. είναι αξίες που δεν διαπραγματεύομαι. Θα αξιοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά του συλλόγου και των ποδοσφαιριστών με σκοπό να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον κάθε έναν».

Τι πρωτάθλημα περιμένει ο ίδιος:

«Οι ευρωπαϊκές θέσεις μειώθηκαν, άρα θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για τους οικονομικά ισχυρούς. Περιμένω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν. Εάν όλα πάνε καλά και επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, θα αποκτήσει ιδιαίτερο χρώμα το κάθε παιχνίδι».

Εάν το έργο του θα είναι πιο εύκολο από τη στιγμή που θα προετοιμάσει τον Ατρόμητο:

«Είναι πάντα προτιμότερο να διαμορφώνεις την ομάδα από το μηδέν, να υπογράφεις ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού. Στον Βόλο έφτασα μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και με τις μεταγραφές ολοκληρωμένες. Θα είναι μια διαφορετική εμπειρία.

Θα έχω χρόνο να οργανώσω και να ορίσω το στυλ παιχνιδιού όπως πρέπειν. Θα μου δοθεί ευκαιρία να κάνω δοκιμές μέσω των φιλικών, κάτι που μου έλειψε στον Βόλο».

Αν το ρόστερ ανανεωθεί:

«Πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 10-12 μεταγραφές. Είναι ένα νέο πρότζεκτ με νέο αέρα και νέα ενέργεια. Όταν περνούν χρόνια χωρίς να έχεις πετύχει τους στόχους, τότε αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν. Έχουμε την πρόκληση να δουλέψουμε απέναντι στον χρόνο και να πετύχουμε κάτι συναρπαστικό».

Αν υπάρχει πίεση λόγω της συνύπαρξης στην πρωτεύουσα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό:

«Ο Ατρόμητος είναι ένα ιστορικό κλαμπ, στο Περιστέρι και έχει πολλούς και πιστούς οπαδούς. Υπάρχουν απαιτήσεις και πίεση. Πρόσφατα είχε πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, άρα προετοιμάζονται να συμμετάσχουν ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το να είσαι στην Αθήνα είναι πάντα θετικό και από πλευράς προβολής του κάθε έργου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ