Ολυμπιακός: Τον γύρο του κόσμου η μεταγραφή του Τικίνιο (pic)

Ολυμπιακός: Τον γύρο του κόσμου η μεταγραφή του Τικίνιο (pic)

Ο κρότος από το «μπαμ» της σπουδαίας μεταγραφής του Τικίνιο Σοάρες ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. ΜΜΕ σε Ευρώπη, Βραζιλία και Ασία αναφέρθηκαν στον Ολυμπιακό και την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού.

Ο Ολυμπιακός έγινε για μια ακόμα φορά θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο, με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της Γηραιάς Ηπείρου, της Λατινικής Αμερικής, αλλά και της Ασίας να αναφέρονται στη σπουδαία μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού, Τικίνιο Σοάρες.

Μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση από τους Ερυθρόλευκους, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για μια ακόμα φορά να κάνει την υπέρβαση και αν φέρνει στο μεγάλο λιμάνι έναν πραγματικό… killer, που έχει πετύχει στην καριέρα του 91 σε 218 παιχνίδια. Έναν παίκτη top class, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Πόρτο και του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες με μεθοδικές κινήσεις του έδειξαν πόσο πολύ τον ήθελαν στην ομάδα τους και στο τέλος κατάφεραν να τον πείσουν να πει το πολυπόθητο  «ναι», παρότι ο 30χρονος είχε στα χέρια του πάρα πολλές προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης, της Βραζιλίας, αλλά και από την Αραβία.

Κομβικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε ο Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Γκιμαράες της σεζόν 2016/2017 και τον εκτιμάει απεριόριστα, αφού ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που τον ανέδειξε και τον έκανε τον ποδοσφαιριστή που είναι σήμερα.

Μια σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τον… κρότο από το «μπαμ» να ακούγεται σε όλο τον πλανήτη. Το όνομα του Ολυμπιακού επίσης για μια ακόμα φορά ακούστηκε στα απέραντα του κόσμου, με την είδηση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το σχετικό… τίτιβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ