«Ο Αραούχο επιστρέφει στην ΑΕΚ»

«Ο Αραούχο επιστρέφει στην ΑΕΚ»

Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ της ΑΕΚ στη Λας Πάλμας για τον Αραούχο και τονίζει ότι ο Αργεντινός επιστρέφει στην Ένωση.

Με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σέρχιο Αραούχο ασχολείται η ιστοσελίδα «tintaamarilla» της Ισπανίας και αναφέρει ότι η Ένωση έχει κάνει πρόταση δύο εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας για τον Αργεντινό επιθετικό.

Το ρεπορτάζ έχει τίτλο «Ο Αραούχο επιστρέφει στην Ελλάδα» και μένει πλέον να δούμε αν θα επαληθευτούν οι Ισπανοί και θα υάρξουν σύντομα οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Είναι ένα κλασικό θέμα στα ελληνικά ΜΜΕ. Το καλοκαίρι πλησιάζει και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο επανεμφανίζεται ξανά, καθώς οι Έλληνες τον συνδέουν με ένα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Τα ελληνικά ΜΜΕ εμφανίζουν μάλιστα τον «Τσίνο» στην πρώτη σελίδα των εφημερίδων τους.

Η τελευταία πληροφορία είναι για μία προσπάθεια από την ΑΕΚ να αγοράσει τον Αργεντινό από την Λας Πάλμας. Η ΑΕΚ έστειλε απεσταλμένο για να παρουσιάσει μία πρόταση ύψους δύο εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη που είναι σύμβολο για τους οπαδούς της ομάδας. Ο Αραούχο έχει τον ρόλο του αρχηγού στην Λας Πάλμας και έχει ξεκινήσει διακοπές, ενώ δουλεύει για να είναι έτοιμος για τη σεζόν που έρχεται.

«Θέλει να επιστρέψει και να πανηγυρίσω την άνοδο με τους οπαδούς της Λας Πάλμας», είχε πει ο Αραούχο λίγο μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς 2020-21. Με τα κίτρινα ο Αραούχο έχει 150 ματς και 46 γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ