Στην Αθήνα και πάλι FIFA και UEFA για την ολιστική μελέτη

Στην Αθήνα και πάλι FIFA και UEFA για την ολιστική μελέτη

Αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται να έχει επαφές με την ΕΠΟ και την κυβέρνηση για την ολιστική μελέτη.

Στην Αθήνα βρίσκεται για ακόμη μια φορά αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA για επαφές με την ΕΠΟ με στόχο υλοποίηση της ολιστικής μελέτης.

Στην χώρα μας λοιπόν είναι ο Επικεφαλής Διακυβέρνησης της FIFA, Ρολφ Τέινερ, που στο παρελθόν έχει αναλάβει αποστολές σε χώρες που υπήρξαν προβλήματα με κυβερνητικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο, ο Επικεφαλής Εθνικής Διακυβέρνησης και Παγκόσμιων Θεσμών της UEFA, Λούκας Νίκολα, ο νομικός εμπειρογνώμονας της UEFA, Γιάν Χάφνερ και ο Mάριος Γεωργίου από το τμήμα Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA.

Ο λόγος της «επίσκεψης» στην Αθήνα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ολιστική μελέτη που θα πρέπει να ετοιμαστεί για να περάσει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και στη συνέχεια να τεθεί προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα η αντιπροσωπεία των FIFA/UEFA, που θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Πέμπτη 3 Ιουνίου, να έχει συνάντηση και με εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ