Θέλει τον Μίλος Κάκτας η ΑΕΚ – Οι Κροάτες εμπλέκουν και Ολυμπιακό (vid)

Θέλει τον Μίλος Κάκτας η ΑΕΚ – Οι Κροάτες εμπλέκουν και Ολυμπιακό (vid)

Ο 29χρονος επιτελικός χαφ της Χάιντουκ Σπλιτ, Μίλος Κάκτας, φέρεται να απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους», ενώ με τον παίκτη συνδέεται και ο Ολυμπιακός.

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν παίζει πια στην ΑΕΚ, αλλά ένας συμπατριώτης και συμπαίκτης του ίσως να μετακομίσει στα Σπάτα. Ο λόγος για τον Μίλος Κάκτας, τον 29χρονο επιτελικό χαφ της Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο Κάκτας, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Κροατία, μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, αλλά ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «24sata.hr», ο Κάκτας μπορεί να περιμένει την Χάιντουκ, αλλά οι εκπρόσωποι του έχουν επαφές με το εξωτερικό για να φέρουν πρόταση.

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει δώσει προτεραιότητα στον Κάκτας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ενώ σοβαρό είναι και το ενδιαφέρον της Μπενφίκα. Ως ενδιαφερόμενος παρουσιάζεται και ο Ολυμπιακός, αλλά όχι εξίσου με την ΑΕΚ και τη Μπεσίκτας.

Η Ένωση εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένη με την προσφορά του Λιβάγια, για αυτό και έχει τη διάθεση να εμπιστευτεί έναν άλλο Κροάτη, για να κάνει τη διαφορά.

Ο Κάκτας έχει γεννηθεί στις 8 Μαΐου του 1992 στο Σπλιτ, παίζει επιθετικός μέσος, έχει ύψος 1,79μ. και χρησιμοποιεί το δεξί πόδι.

Φέτος ο Κάκτας έπαιζε σε 20 παιχνίδια με τη Χάιντου και σκόραρε 12 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ