Ο Δούκας για την επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ (pic)

Ο Δούκας για την επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ (pic)

Η ανάρτηση του Λευτέρη Δούκα για την... καρμική επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και μάλιστα από το μεσημέρι της Τετάρτης (2/6) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να ξεκινήσει και τυπικά η δεύτερη θητεία του στον Δικέφαλο.

Με ανάρτησή του στα social media ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας, αναφέρθηκε στο «κάρμα» που ήθελε τον Ρουμάνο ξανά στον ΠΑΟΚ.

Η ανάρτηση του Δούκα:

«Πρέπει να έχει περάσει κοντά ένας χρόνος, όταν άνοιξα κουβέντα για τον Λουτσέσκου, με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ που τον γνώριζε καλά.

Eίχα ένα παραπάνω ΄΄δικαίωμα΄΄, δεδομένου πως αν η μάζα τον καψουρεύτηκε στην διάρκεια της θητείας του, εμένα μου έκανε κλικ από τότε που ήταν στην Ξάνθη.

Μου είπε λοιπόν τα εξής:

«Η επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, είναι καρμικό θέμα. Είναι από τις περιπτώσεις που γκρεμίζεται ξαφνικά και αναπάντεχα ένας παθιασμένος έρωτας, χωρίς να έχει κάνει τον κύκλο του. Κάποια στιγμή, η μοίρα θα ενώσει πάλι τους δρόμους.

Με τον Ραζβάν θα είναι του χρόνου, του παραχρόνου, σε 5 ή 10 χρόνια, δεν ξέρω. Αναπόφευκτα όμως, θα γίνει κάποια στιγμή.

Ο Λουτσέσκου κουβαλάει μεγάλο βάρος γι αυτό που συνέβη το καλοκαίρι του 19.

Ίσως ήταν και καλό βέβαια, γιατί αν φτάσεις στο σημείο να κάνεις κάτι με βαριά καρδιά, επειδή απλά σε υποχρεώνει ένα συμβόλαιο, καλύτερα να φεύγεις. Αν μείνεις σε μια σχέση με το ζόρι και χωρίς να απολαμβάνεις τη συνύπαρξη, ίσως ανοίξουν πληγές που δε θα κλείσουν ποτέ…»

Η δεύτερη φορά που τον ανέφερα, ήταν μετά τη συνέντευξή του στο OPEN, άκουγα την αξεπέραστη και αγαπησιάρικη προφορά του «ιν ΠΑΟΚ αι χεντ δε μπεστ του γιαρς οφ μαι λαιφ» και από την υπερένταση έκανα 3 ώρες να κοιμηθώ.

Την επόμενη μέρα είπα στον ίδιο άνθρωπο «τα vibes έβγαιναν από την οθόνη και διαπερνούσαν κάθε μου κύτταρο, φαντάσου αυτούς που τον ζούσαν καθημερινά στην προπόνηση και στα αποδυτήρια».

Για τον Ραζβάν δεν υπάρχουν ούτε καλωσορίσματα, ούτε ευχές για καλή αρχή, απλώς έφτασε η στιγμή να χαρούμε τη συνέχεια της προηγούμενης μαγικής διετίας του..»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ