Μεταγραφική συνάντηση Γιοβάνοβιτς – Αλαφούζου, στην κορυφή ο Αλ Ταμάρι

Μεταγραφική συνάντηση Γιοβάνοβιτς – Αλαφούζου, στην κορυφή ο Αλ Ταμάρι

Ο Γιοβάνοβιτς έρχεται σήμερα στην Ελλάδα και θα τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Βασικός στόχος για τα εξτρέμ ο Αλ Ταμάρι, αναμένονται επαφές με τη Λέουβεν για τον δανεισμό του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φτάνει σήμερα στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό σηκώνουν μανίκια προκειμένου να τρέξουν τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Η έλευση του Σέρβου προπονητή θα συνδυαστεί με την επίσημη ανακοίνωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ εντός του επόμενου διημέρου αναμένεται να έχει κρίσιμη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς θα αναφερθεί πρώτη φορά σε συγκεκριμένα ονόματα που έχει ξεχωρίσει για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και στην κορυφή αυτών είναι ο Μούσα Αλ Ταμάρι. Όπως σας έχει αποκαλύψει to10.gr, ο Ιορδανός αρέσει πάρα πολύ στον προπονητή του Παναθηναϊκού και αποτελεί τον πρώτο στόχο για τη θέση των εξτρέμ, στην οποία θα ζητήσει ενίσχυση.

Ο ίδιος ο παίκτης είναι ενημερωμένος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και βλέπει με πολύ θετικό μάτι την προοπτική της Ελλάδας, με την οποία έχει… φλερτάρει και πάλι στο πρόσφατο παρελθόν, αφού τον περασμένο Ιανουάριο είχε βρεθεί μία ανάσα από τον Άρη. Ο Αλ Ταμάρι θέλει να φύγει από τη Λέουβεν, ενώ και οι Βέλγοι προσανατολίζονται στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Οι επίσημες επαφές μεταξύ Παναθηναϊκού και Λέουβεν αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τη συνάντηση Αλαφούζου – Γιοβάνοβιτς, με τους πράσινους να προτείνουν δανεισμό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Από ‘κει και πέρα, στη λίστα με τις προτεραιότητες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η απόκτηση ενός δεκαριού που θα παίζει βασικός στο 4-2-3-1, ενώ δεξιού μπακ και ενός στόπερ. Δεδομένα, δηλαδή, τέσσερις μεταγραφές για την αρχική ενδεκάδα, οι οποίες μπορεί να αυξηθούν ανάλογα με την πορεία των αποδεσμεύσεων/πωλήσεων.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση ενός επιθετικού, από τη στιγμή που ο Καρλίτος δεν υπολογίζεται, ενώ και ο Μακέντα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου. Από ‘κει και πέρα ο Γιοβάνοβιτς θα κάνει και μια αξιολόγηση υλικού προκειμένου να δει τι άλλες ανάγκες θα προκύψουν, ενώ στον Παναθηναϊκό περιμένουν και προτάσεις για πώληση κάποιων ποδοσφαιριστών που θα φέρουν χρήματα στα ταμεία και θα ελαφρύνουν το μπάτζετ από συμβόλαια (τύπου Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σαβιέρ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ