Άρης: Η Σοφία Χαβίτο με τη φανέλα του Αυτοκράτορα

Άρης: Η Σοφία Χαβίτο με τη φανέλα του Αυτοκράτορα

Η κόρη του πρώην Ισπανού μεσοεπιθετικού των κιτρινόμαυρων φόρεσε και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της «χρυσής» ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Η οικογένεια του Φρανθίσκο Χαβίτο δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τον Άρη. Η γυναίκα του πρώην Ισπανού μεσοεπιθετικού των κιτρινόμαυρων, Μαρία, παρήγγειλε στην Μοραλέχα τη συλλεκτική φανέλα του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ. Την έκανε, μάλιστα, δώρο στη κόρη της, Σοφία, που έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

«Είναι γνωστό ότι η αγάπη για τον ΑΡΗ δεν έχει σύνορα. Μέχρι την Ισπανία έφτασε η «δίψα» για τη θρυλική εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88. Άλλωστε οι «ομηρικές» μάχες του ΑΡΗ με την Μπαρτσελόνα εκείνα τα χρόνια, έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη όλων.

Η María Isabel Recio Vicente από την πόλη Moraleja παρήγγειλε και παρέλαβε την ιστορική φανέλα του Αυτοκράτορα, για την κόρη της Σοφία, η οποία δεν άφησε… λεπτό να περάσει πριν τη φορέσει και φωτογραφηθεί μ’ αυτήν.
Πρόκειται για τη σύζυγο και την κόρη του Φρανσίσκο Χαβιέ Περάλ, του αγαπημένου σε όλους Χαβίτο, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του ΑΡΗ από το 2006 έως το 2011.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ