Τι ισχύει με Μακέντα και Άρη

Τι ισχύει με Μακέντα και Άρη

Στο εξωτερικό κοιτάζει κυρίως για επιθετικό ο Άρης. Ποια τα δεδομένα για Μακέντα.

Όσο υπάρχει σε εκκρεμότητα η υπόθεση Ντουρμισάι, στον Άρη δεν μπορούν να κάνουν ρεαλιστικά μεταγραφικά σχέδια ωστόσο σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» μπορέσουν να προχωρήσουν σε προσθήκες αυτό το καλοκαίρι, είναι δεδομένο ότι θα κινηθούν για επιθετικό.

Είναι η θέση που η ομάδα πόνεσε πολύ την περσινή σεζόν και θέλει να ενισχυθεί ώστε να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα. Μια από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζει ο Άρης. είναι αυτή του Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τον Παναθηναϊκό ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει τουλάχιστον ένας εκ των Μακέντα ή Καρλίτος να αποχωρήσει.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Μακέντα μείνει ελεύθερος είναι πιθανό ο Άρης να κινηθεί για την απόκτησή του ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να ασχολείται παρά τα όσα έχουν κυκλοφορήσει. Αυτό γιατί προτεραιότητα έχουν τρείς περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό. Αν δεν προχωρήσει κάποια από αυτές και στο μεταξύ μείνει ελεύθερος ο Μακέντα, όλα είναι πιθανά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ