Παναθηναϊκός: Ο Δανιηλίδης νέος γυμναστής – Η σχέση του με τον Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο Δανιηλίδης νέος γυμναστής – Η σχέση του με τον Γιοβάνοβιτς

Ο επί σειρά ετών υπεύθυνος φυσικής κατάστασης του ΠΑΟΚ μετακόμισε στο Κορωπί. Γνωρίζεται με τον Γιοβάνοβιτς από την Αλ Νασρ των Εμιράτων.

Ο Δημήτρης Δανιηλίδης θα είναι ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας το επιτελείο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Δανιηλίδης εργαζόταν στον ΠΑΟΚ ως συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία και με την αποχώρηση του Ουρουγουανού, αποφάσισε και αυτός να μην συνεχίσει στην Τούμπα.

Ο  Δημήτρης Δανιηλίδης  έχει μακρύ παρελθόν στον ΠΑΟΚ – από το 2008 ξεκινά – σε ό,τι αφορά την εκγύμναση και εκπαίδευση των μεγαλύτερων ηλικιακά Τμημάτων Υποδομής.

Κατόπιν, πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα. Διατέλεσε συνεργάτης τόσο του Γιώργου Γεωργιάδη, όσο και των Ιγκόρ Τούντορ και Βλάνταν Ίβιτς, ενώ στην προτελευταία του θητεία βρισκόταν στο πλευρό του  Πάμπλο Γκαρσία στην Κ19. Έφυγε για ένα χρόνο και επέστρεψε πέρυσι και επανεντάχτηκε αρχικά στο τιμ του Άμπελ Φερέιρα και συνέχισε με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και κάτοχος FMS.

Βέβαια, ο Γιοβάνοβιτς ξέρει τον Δανιηλίδη από τη συνεργασία τους στην Αλ Νασρ των Εμιρατων. Τότε ο Δανιηλίδης ήταν γυμναστής στις ρεζέρβες, που τις προπονούσε ο Κολομπούρδας, νυν βοηθός του Γιοβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ