ΠΑΟΚ: Το μεγάλο «αγκάθι» για την επιστροφή Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Το μεγάλο «αγκάθι» για την επιστροφή Πρίγιοβιτς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και δεδομένα θα τον ήθελε στον ΠΑΟΚ, όμως η περίπτωση του Σέρβου επιθετικού είναι πολύ δύσκολη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι και επίσημα προπονητής του ΠΑΟΚ επιστρέφοντας δυο χρόνια μετά την αποχώρηση του και αφού είχε κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός μάλιστα παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αναλύοντας πολλά θέματα γύρω από τον Δικέφαλο του βορρά.

Από τις δηλώσεις του όμως αυτό που έμεινε δεν ήταν άλλο από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τα διθυραμβικά σχόλια που έκανε για τον Σέρβο, τονίζοντας ότι είναι ένας φανταστικός παίκτης που θα τον ήθελε στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Ο Λουτσέσκου είναι πασιφανές πως θέλει τον Πρίγιοβιτς στον Δικέφαλο του βορρά, όπως είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ ψάχνει για φορ που έχει το εύκολο γκολ, αλλά ο «Πρίγιο» αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να επιστρέψει.

Ο Σέρβος που αγωνίζεται στην Αλ Ιτιχάντ μοιάζει να είναι από πολλές απόψεις η ιδανική περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, όμως δεν είναι προσιτή. Βασικά η απόκτηση του είναι πολύ δύσκολη και οι λόγοι είναι οικονομικοί. Η Αλ Ιτιχάντ δεν πρόκειται να αφήσει ως ελεύθερο ή με μικρό ποσό τον διεθνή στράικερ, ενώ το κασέ του παίκτη ξεπερνάει τα 5,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να κάνει δικό του και πάλι τον Πρίγιοβιτς πρέπει να κάνει τεράστια οικονομική υπέρβαση και ταυτόχρονα να κάνουν πίσω και οι Άραβες στην προσπάθεια να κρατήσουν τον παίκτη. Παράλληλα και ο ίδιος ο Σέρβος θα πρέπει να ρίξει κατακόρυφα το κασέ του αν θέλει να παίξει και πάλι στην Τούμπα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Πρίγιο» έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ και μένει να πάρει άλλα 11 εκατ. ευρώ, κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ