«Στη διεκδίκηση του Εμφουλού ο Παναθηναϊκός» (vid)

«Στη διεκδίκηση του Εμφουλού ο Παναθηναϊκός» (vid)

Σύμφωνα με γαλλικό tweet οι «πράσινοι» τσεκάρουν τον 27χρονο Κογκολέζο αμυντικό χαφ της Έλτσε, Oμενούκε Εμφουλού.

Ακόμα ένα όνομα αμυντικού χαφ από το εξωτερικό προστέθηκε στην ειδησεογραφία του Παναθηναϊκού, μετά τον Αργεντινό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ροντρίγκο Μπατάγκλια.

Σύμφωνα με tweet του Footmercato, ο Παναθηναϊκός μαζί με τη Βαλένθια, τη Μπορντό και τη Λοριέν διεκδικούν τον 27χρονο Κογκολέζο, Ομενούκε Εμφουλού.

Ο Εμφουλού αγωνίζεται στην ισπανική Έλτσε, από την οποία μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου. Ο Κογκολέζος εντάχτηκε στην ισπανική ομάδα τον Ιούλιο του 2019 και φέτος έπαιξε 20 ματς στην Primera Division, αλλά με χρόνο μόλις 785 λεπτών.

Η Έλτσε τερμάτισε 17η στη βαθμολογία και ο Εμφουλού ψάχνει ένα πιο ανταγωνιστικό πρότζεκτ για να συνεχίσει την καριέρα του.

To ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός, όπως και οι άλλες τρεις ομάδες ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Εμφουλού.

Το όνομα του Κογκολέζου αμυντικού χαφ γράφεται αρκετές μέρες στις ειδήσεις που αφορούν τη Βαλένθια, αφού ο ποδοσφαιριστής θεωρείται μία ικανή και φθηνή λύση για τις «νυχτερίδες».

Ο Εμφουλού γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1994 στην πόλη Μπράζεβιλ του Κογκό και έχει ύψος 1,83μ. Έχει και γαλλικό διαβατήριο, που τον βοηθάει να παίζει ως κοινοτικός.

Πριν την Έλτσε, ο Εμφουλού έχει αναδειχτεί από τις ακαδημίες της Λιλ και πέρασε από τη Ρέιμς και τη γαλλική Ρεντ Σταρ.

Έχει μόλις μία συμμετοχή με το Κογκό, τον Οκτώβριο του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ