Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Βρύζας και η μεταγραφική μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Βρύζας και η μεταγραφική μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πέρσι, ο Ζήσης Βρύζας προσπάθησε να πάει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στον ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωσή του 29χρονου σέντερ μπακ «κόπηκε». Φέτος, έχει λόγο στις μεταγραφές της ΑΕΚ και θέλει να τον στείλει στην Ενωση.

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και στη μέση ο… Κυριάκος Παπαδόπουλος. Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και οι ελληνικές ομάδες έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μια από τις περιπτώσεις που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτή του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Ο 29χρονος σέντερ μπακ το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο, αφού οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί που είχε δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόλις 4 συμμετοχές της σεζόν 2019/2020. Μετά από πολύ… ψάξιμο ο διεθνής άσος βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στην Κροατία και την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Η γεμάτη σεζόν που έκανε στην Κροατία και η λειψανδρία που υπήρχε στη θέση του σέντερ μπακ στην Εθνική ομάδα, μετά το «κόψιμο» των Παπασταθόπουλου, Μανωλά και Σιόβα από τον Τζον Φαν Σιπ, έφεραν τον Παπαδόπουλο στην γαλανόλευκη και μάλιστα να αγωνίζεται ως βασικός.

Φέτος, ο 29χρονος πραγματοποίησε 24 συμμετοχές με την Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ, έχοντας 2 γκολ σε 2.118 λεπτά συμμετοχής, με τον Φαν Σιπ να τον καλεί στην Εθνική και να του δίνει φανέλα βασικού στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στα φιλικά με Βέλγιο και Νορβηγία.

Το συμβόλαιό του με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και το όνομά του έχει αρχίσει να ακούγεται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζήσης Βρύζας προσπάθησε να τον πάει στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν υπήρξε… γάμος, αφού οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν πολλές ενστάσεις σχετικά με εάν μπορεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, μετά τους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς που είχε.

Ο διεθνής μπακ δεν το έχει κρύψει. Είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και θα ήθελε να παίξει στον Δικέφαλο. Στο παρελθόν έχει γραφτεί πολλές φορές το όνομά του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ειδικά, μετά τον πρώτο χρόνο στο Αμβούργο, είχε ακουστεί έντονα το σενάριο επαναπατρισμού του για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά. Κάτι που πήγε να συμβεί πέρσι από τον Βρύζα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Προέρχεται από μια καλή και πάνω από όλα μια γεμάτη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς. Ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας όμως φαίνεται πως έχει άλλα… σχέδια.

Όπως είχατε διαβάσει από to10.gr, ο πρώην παράγοντας του Δικεφάλου του Βορρά το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει… στρατόπεδο και μέσω του συνεργάτη του, Ντίνου Διαμαντόπουλου, έχει αποκτήσει δίαυλο επικοινωνίας με την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη. Ο Βρύζας και ο Διαμαντόπουλος έχουν ιδρύσει ένα μανατζερικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, με τον δεύτερο, μάλιστα, να παίζει καθοριστικό ρόλο στις επαφές που είχε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον ισχυρό άνδρα της Ενωσης.

O Διαμαντόπουλος έχει εξελιχτεί στον προνομιακό συνομιλητή του Δημήτρη Μελισσανίδη και της διοίκησης της ΑΕΚ. Είναι ουσιαστικά αυτός ο οποίος κρύβεται πίσω από την προώθηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Ο Βρύζας και ο συνεργάτης του έχουν πάρει επ’ ώμου όλα τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με τον Παπαδόπουλο να είναι ένας από τους παίκτες που θέλει να πάει στην Ενωση ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ. Θα καταφέρει να πείσει τον Μελισσανίδη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ