Πινακάς… ζωγραφικής! (vids)

Πινακάς… ζωγραφικής! (vids)

Η χρονιά που ο πιτσιρικάς της ΑΕΛ έκανε το «μπαμ», με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος για την απόκτηση του. Το10.gr σας θυμίζει τα γκολ του Πινακά, τα νούμερα του και τα επιτεύγματα του με την βυσσινί φανέλα.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, έχει αποκτήσει ήδη τον Τικίνιο Σοάρες ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ από το πάνω ράφι. Παράλληλα, όμως οι ερυθρόλευκοι, όπως συνηθίζουν, παρακολουθούν στενά και την ελληνική αγορά με σκοπό να αποκτήσουν ότι καλύτερο υπάρχει. Η περίπτωση λοιπόν που έχουν ξεχωρίσει στο λιμάνι δεν είναι άλλη από τον Δημήτρη Πινακά της ΑΕΛ, ο οποίος προέρχεται από μια καταπληκτική σεζόν με τα χρώματα των «βυσσινί».

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, προσθέτοντας ακόμα μια λύση στην επιθετική γραμμή για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο 19χρονος επιθετικός (1/9/2001) πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν, έχοντας 7 γκολ σε 31 συμμετοχές και ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η θεσσαλική ομάδα, που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στη Superleague.

Από την ελληνική αγορά ο Πινακάς είναι στην πρώτη θέση της ερυθρόλευκης λίστας και είναι λογικό αν αναλογιστεί κανείς τα πεπραγμένα του τον τελευταίο έναν χρόνο, με τον Έλληνα διεθνή με την Ελπίδων να εκτοξεύει την αξία του με την παρουσία του στο πρωτάθλημα. To10.gr με αφορμή την ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θυμάται όσα πέτυχε ο Πινακάς με τη φανέλα της ομάδας του θεσσαλικού κάμπου.

Εντυπωσιακά τέρματα, που έφεραν νίκες και σημαντικούς βαθμούς, αλλά και… ποιήματα όπως το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ και ανέβασε κατακόρυφα την αξία του. Ο Πινακάς είναι το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της Λάρισας, ενώ κάποιοι τον έβαλαν μέχρι και στα… παπούτσια του Βασίλη Καραπιάλη, λόγω των κοινών στοιχείων που έχουν, αλλά και της αγάπης του για την ΑΕΛ.

Όσον αφορά την παρουσία του τη φετινή σεζόν στο πρώτο μισό κουβάλησε μόνος του την ΑΕΛ, σκοράροντας μόνο αυτός, ενώ από τα 7 τέρματα που πέτυχε έφερε 8 βαθμούς για την ΑΕΛ στην προσπάθεια που έκανε για να μείνει στην κατηγορία.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός ήταν… όαση σε μια κακή σεζόν για την ομάδα και η φετινή χρονιά είναι το… εισιτήριο για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να πιστεύουν στο ταλέντο του και να θέλουν να τον φέρουν στο λιμάνι προκειμένου να δουλέψει με τους κορυφαίους και σε τοπ επίπεδο για να γίνει ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Όπως ακριβώς συνέβη με πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ