Όλα όσα θες να ξέρεις: Οι αναλυτικές ημερομηνίες φιλικών και οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Όλα όσα θες να ξέρεις: Οι αναλυτικές ημερομηνίες φιλικών και οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Έξι φιλικά σε διάστημα οχτώ ημερών. Προκειμένου να γίνει το... μοντάρισμα με στόχο τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε λίγες μέρες είναι η πρώτη συνάντηση. Στις 15 Ιουνίου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθούν για εξετάσεις. Μία μέρα αργότερα ξεκινάει το… τρέξιμο. Η πρώτη προπόνηση. Με στόχο; Οι πρωταθλητές να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι περίπου 40 μέρες αργότερα. Στις 20 ή 21 Ιουλίου, όταν θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έως τότε; Δεν θα έχει μόνο… βουνά, προπονήσεις, τρέξιμο και διπλά. Θα έχει φιλικά. Πολλά φιλικά, όπως θέλει ο Μαρτίνς προκειμένου να μοντάρει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του εν όψει της καλοκαιρινής περιπέτειας που έχει μπροστά της, με φόντο τα αστέρια του Champions League.

Σε ένα πρόγραμμα που μέσα σε λίγες μέρες θα φέρει πολλές φορές τους «ερυθρόλευκους» στη σέντρα ενός αγώνα. Όλα επί αυστριακού εδάφους, όπου θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός από τις 25 Ιουνίου (στο Στανς). Συνολικά έξι παιχνίδια σε διάστημα οχτώ ημερών. Ακόμα και το ένα πίσω από το άλλο, με το απαραίτητο rotation φυσικά από τον Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το πρόγραμμα των φιλικών του αγώνων στις 26 Ιουνίου κόντρα στην αυστριακή Βόλφσμπεργκερ, που κατετάγη στην 5η θέση στο πρωτάθλημά της. Θα ακολουθήσει μία μέρα αργότερα η ρωσική Κράσνονταρ. Στις 29 Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αυστρία, Σάλτσμπουργκ, η οποία ανακοίνωσε την αναμέτρηση, ενώ όπως ανακοίνωσαν οι Βούλγαροι στις 30 του ίδιου μήνα υπάρχει το Ολυμπιακός – Λέφσκι Σόφιας.

Και λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα; Στις 2 Ιουλίου φιλικό με τη ρωσική Ούφα και στις 3 Ιουλίου με την ρουμανική Κραϊόβα. Εκεί τελειώνουν τα φιλικά στην Αυστρία, που θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Πριν από το επίσημο παιχνίδι, ωστόσο, θα έρθει και η πρόβα τζενεράλε εν όψει αυτού. Στις 12 ή 13 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα δυνατό φιλικό που θα αποτελέσει τον «καθρέφτη» των προκριματικών. Είτε στο Καραϊσκάκη, είτε στο εξωτερικό. Ανάλογα με τα… κέφια του covid και τους περιορισμούς των ταξιδιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ