Τρεις ομάδες από την Ισπανία θέλουν τον Αϊτόρ

Τρεις ομάδες από την Ισπανία θέλουν τον Αϊτόρ

O Αϊτόρ φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό και ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Ισπανία για την απόκτηση του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει έρθει στην Ελλάδα και έχει πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει βάλει μπροστά τις αποδεσμεύσεις αλλά και τις πιθανές πωλήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Ένας από τους ποδοσφαιριστές λοιπόν που φαίνεται ότι έχουν μπει στο κάδρο αρκετών ομάδων της χώρας του είναι ο Αϊτόρ.

Το όνομά του τις τελευταίες ημέρες «παίζει» πολύ στα ισπανικά ρεπορτάζ και στο τριφύλλι σκέφτονται ότι σε πιθανή πώληση του θα εξοικονομήσουν χρήματα για να κινηθούν πιο άνετα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Αϊτόρ είναι στο στόχαστρο τριών ισπανικών ομάδων και πιο συγκεκριμένα της Μαγιόρκα, της Χιχόν, αλλά και της Σαραγόσα. Ο ίδιος ο Αϊτόρ θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και προσπαθεί να γίνει αυτό χωρίς να πωληθεί αλλά με σκοπό να μείνει ελεύθερος. Το γεγονός όμως ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 δίνει τη δυνατότητα στους πράσινους να χειριστούν όπως εκείνοι επιθυμούν την υπόθεση της αποχώρησης του Αϊτόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ