Παναθηναϊκός: Η τιμή για τον Βελκόφσκι – Τότε έπεισε τον Γιοβάνοβιτς (vid)

Παναθηναϊκός: Η τιμή για τον Βελκόφσκι – Τότε έπεισε τον Γιοβάνοβιτς (vid)

Μεγάλη ιστοσελίδα της Βόρειας Μακεδονίας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 25χρονο Σκοπιανό στόπερ, Ντάρκο Βελκόφσκι.

Στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντάρκο Βελκόφσκι αναφέρεται μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της Βόρειας Μακεδονίας, η «Vecer.mk»! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, η διαπραγμάτευση για τον 25χρονο στόπερ έχει προχωρήσει πάρα πολύ.

Η ιστοσελίδα παραθέτει λεπτομέρειες για την υπόθεση, με την πρώτη να αφορά τη διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με τη Ριέκα. «Ο Γιοβάνοβιτς παίρνει τον Βελκόφσκι με 800.000 ευρώ» είναι ο τίτλος του άρθρου, αφού με αυτό το ποσό φέρεται να κοστολογεί η κροατική ομάδα τον Σκοπιανό κεντρικό αμυντικό.

Το δημοσίευμα υπονοεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει περάσει στο τελικό στάδιο της υλοποίησης της μεταγραφής του Ντάρκο Βελκόφσκι και η Ριέκα είναι έτοιμη να συναινέσει.

Μία άλλη λεπτομέρεια που καταγράφει το δημοσίευμα είναι το παιχνίδι που ο Γιοβάνοβιτς φέρεται να πείστηκε για τις ικανότητες του Βελκόφσκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σέρβος προπονητής παρακολουθεί καιρό τον ποδοσφαιριστή, αλλά ενθουσιάστηκε με την απόδοση του στη νίκη της Βόρειας Μακεδονίας επί της Γερμανίας με 2-1, στις 31 Μαρτίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Βελκόφσκι ήταν βασικός στην ενδεκάδα της Βόρειας Μακεδονίας, παίζοντας ως κεντρικός αμυντικός σε τριάδα, σε σύστημα 5-3-2. Σε εκείνο το ματς, ο Σκοπιανός στόπερ και οι συμπαίκτες του αναχαίτισαν αντιπάλους όπως ο Χάβερτς και ο Γκνάμπρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το Τριφύλλι επιμένουν ότι μέχρι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση με κανέναν παίκτη, αφού ακόμα ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει παραδώσει τις εισηγήσεις του. Όλα αυτά ενώ τόσο με τον Βελκόφσκι, όσο και με τον Μπατάλια, τα ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για προτάσεις και διαπραγματεύσεις!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ