Είπαν «ναι» Ντελ Καστίγιο και Ρεν

Είπαν «ναι» Ντελ Καστίγιο και Ρεν

Ο Ολυμπιακός έχει «έτοιμη» τη μεταγραφή του Ρομέν Ντελ Καστίγιο, έχει βρει σημείο επαφής με Ρεν και παίκτη και περιμένει το ΟΚ του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» παντού. Και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η πρώτη μεταγραφή ακραίου επιθετικού είναι… έτοιμη. Και πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια των Ερυθρόλευκων εάν και πότε θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία που έχει προκύψει στην υπόθεση του Ρομέν ντελ Καστίγιο.

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει δύο «ναι» στη συγκεκριμένη υπόθεση. Το πρώτο αφορά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Ντελ Καστίγιο έχει πειστεί ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τη συνέχεια της καριέρας του. Για να μπορέσει να αποδείξει σε έναν σύλλογο πρωταθλητισμού και μέλος της ελίτ της Ευρώπης, πως μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς.

Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, λέγεται ότι η στάση του, αναφορικά με τους Ερυθρόλευκους ήταν εξ αρχής θετική και ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να αποδεχθεί την πρόκληση, εάν οι Πειραιώτες ολοκληρώσουν τις επαφές με τη Ρεν και η μεταγραφή φτάσει ως το τέλος.

Αυτό είναι και το δεύτερο «ναι» που εισέπραξε ο Ολυμπιακός. Της Ρεν. Με τη γαλλική ομάδα να είναι θετική στην πώληση του 25χρονου εξτρέμ, με ένα ποσό που θα είναι κοντά στα «θέλω» και των δύο διοικήσεων. Μάλιστα, όπως έχει ήδη γράψει to10.gr ουσιαστικά η υπόθεση αναζωπυρώθηκε όταν έγινε γνωστό πως ο τεχνικός διευθυντής των Γάλλων, Φλοριάν Μορίς, ενημέρωσε τον Ντελ Καστίγιο ότι μπορεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του βιρτουόζου εξτρέμ. Το αντίθετο. Υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες. Με σημαντικότερη την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση, τόσο του Ντελ Καστίγιο όσο και των υπόλοιπων μεταγραφών των πρωταθλητών. Ή τουλάχιστον στις περισσότερες εξ αυτών.

Είναι σαφές ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αλλού στραμμένη την προσοχή του αυτή την εποχή. Εχει προτεραιότητα άλλους παίκτες αυτή τη στιγμή και για αυτούς προσπαθεί να κινηθεί ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η περίπτωση του Ντελ Καστίγιο έχει «καεί». Το αντίθετο. Μάλιστα, πολλές φορές μετράει πολύ, τόσο η επιθυμία και η θετική προδιάθεση ενός παίκτη, όσο και η άποψη των ανθρώπων που έχουν ξεκάθαρη εικόνα για έναν παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ