Ανακοίνωσε φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ η ΑΕΚ

Την Κλαμπ Μπριζ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προετοιμασίας στις 9 Ιουλίου η ΑΕΚ, όπως ανακοίωσε χαρακτηριστικά ο σύλλογος.

Ένα πολύ δυνατό φιλικό ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας έκλεισε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Βλάταν Μιλόγεβιτς θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ στις 9 Ιουλίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας, στο προπονητικό κέντρου του βελγικού συλλόγου, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η Ένωση.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βέλγικου ποδοσφαίρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ θα δώσει και άλλα φιλικά στην με δυνατές ομάδες από Βέλγιο και Ολλανδία τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Την πρωταθλήτρια Βελγίου Κλαμπ Μπριζ θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν θα είναι μια από τις αντιπάλους της ομάδας μας, στα φιλικά που θα δώσει εκτός Ελλάδας στο διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου, στις 19.00 ώρα Ελλάδας, στο προπονητικό κέντρο του βελγικού συλλόγου.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βελγικού ποδοσφαίρου και διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της, έχοντας κατακτήσει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία πρωταθλήματα της χώρας της. Συνολικά μετράει 17 πρωταθλήματα, 11 κύπελλα και 15 Σούπερ Καπ Βελγίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ