Πετράκης: «Ο Απόλλων Σμύρνης έχει προοπτική»

Πετράκης: «Ο Απόλλων Σμύρνης έχει προοπτική»

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα, τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Γιάννης Πετράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της Κύπρου, αναφέρθηκε στην πρόσληψή του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Απόλλων Σμύρνης είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία που υπάρχουν. Είναι από το 1896. Είναι ένα προσφυγικό σωματείο από τη Σμύρνη, στο κέντρο της Ελλάδας, στην Αθήνα και έχει μια αύρα σεβασμού ανά το πανελλήνιο, γι’ αυτό που διαχρονικά έχει καταθέσει. Υπάρχει ένας πρόεδρος που έχει πολλή μεγάλη όρεξη και μεράκι την ομάδα να την αναπτύξει.

Αυτό δεν το έχει καταφέρει ακόμα στο επίπεδο, με βάση αυτά που έχει δώσει, να φτάσει. Εγώ από τη μεριά μου θεωρώ ότι η ομάδα αυτή έχει προοπτική και τις προϋποθέσεις. Η παρουσία μου εκεί έχει να κάνει ότι πιστεύω ότι μέσα από τη δική μου καθοδήγηση, οργάνωση, σχεδιασμό και στελέχωση ότι αυτό που μπορεί και μπορεί να υποστηρίξει και έχει τη δυναμική, μπορούμε να το υλοποιήσουμε».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών από την Κύπρο και το ενδιαφέρον για Παπαγεωργίου: «Δεν είναι μόνο ο Γιώργος που έχουμε ενδιαφερθεί. Έχουμε ενδιαφερθεί και για άλλα παιδιά. Με τον Παπαγεωργίου έχει προκύψει μία πρώτη συμφωνία. Είναι ελεύθερος, αλλιώς δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία. Αυτή η συμφωνία πρέπει να υλοποιηθεί και στην πράξη. Για κάτι άλλο δεν μου αρέσει να το εξωτερικεύω αν δεν υπάρχει προσυμφωνία. Υπάρχουν και Κύπριοι και ξένοι στην Κύπρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ