Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι για τους «πράσινους» και ο Λημνιός

Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι για τους «πράσινους» και ο Λημνιός

Από την πλευρά του Λημνιού σημειώθηκε επαφή με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. To10.gr έχει το ρεπορτάζ.

Αλλιώς τα περίμενε ο Δημήτρης Λημνιός όταν πήγε στη Γερμανία και αλλιώς του ήρθαν τα πράγματα. Η πρώτη σεζόν στη Bundesliga με την Κολωνία δεν κύλησε ευχάριστα, αφού ο 23χρονος εξτρέμ δεν έπαιξε πολύ. Για την ακρίβεια, ο Λημνιός συμπλήρωσε 12 συμμετοχές με μόλις 369’ και δεν «έγραψε» στη στατιστική του ούτε γκολ, ούτε ασίστ.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αλλά και το ότι ο Λημνιός δεν νιώθει απαραίτητος στο αγωνιστικό σχέδιο της επόμενης περιόδου, προκαλούν στον ποδοσφαιριστή σκέψεις επαναπατρισμού. Ήδη, η πλευρά του διεθνή επιθετικού έχει αρχίσει να θέτει το όνομα του στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ασφαλώς, η πρώτη επιλογή του Λημνιού είναι ο ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα καθιερώθηκε και κέρδισε τη μεταγραφή του και εκεί νιώθει πιο οικεία, ειδικά με την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αλλά, τουλάχιστον προς το παρόν, ο Λημνιός δεν έχει πάρει ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη.

Για αυτό και από την πλευρά του Λημνιού σημειώθηκε επαφή και με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Για να μάθει το περιβάλλον του παίκτη αν οι «πράσινοι» θα ενδιαφέρονταν να ασχοληθούν. Ο Λημνιός είναι διαθέσιμος με δανεισμό και διατεθειμένος να παίξει στο «Απόστολος Νικολαΐδης», οπότε το ερώτημα είναι πως θα αντιδράσουν στην ιστορία οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

Με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια, ο Λημνιός έχει θαυμαστές στο «Καλαφάτης». Είναι νεαρός, με προσόντα, με παραστάσεις από πρωταθλητισμό και είναι ταχυδυναμικός, ένα στοιχείο που εκτιμά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αλλά είναι ο Σέρβος προπονητής ο οποίος θα αποφασίσει για τον Λημνιό, όπως και για κάθε άλλον που προτείνεται. Για την ώρα, ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει λάβει τις τελικές αποφάσεις του για καμία υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ