Ολυμπιακός: Τι προκύπτει για Μανωλά και Κασάμι

Ολυμπιακός: Τι προκύπτει για Μανωλά και Κασάμι

Ερυθρόλευκες πηγές τονίζουν πως δεν υπάρχει θέμα επιστροφής τόσο για τον Μανωλά όσο και για τον Κασάμι

Ένα από τα βασικότερα και πλέον… τραβηγμένα σενάρια που κυκλοφορεί εδώ και μέρες αναφορικά με την ερυθρόλευκη επικαιρότητα είναι αυτό του Κώστα Μανωλά. Μια επιστροφή που αν είχε να κάνει μόνο με τον Ολυμπιακό και τον Μανωλά θα είχε συμβεί… χθες. Με την διαφορά πως υπάρχει και η Νάπολι.

Η Νάπολι που πλήρωσε 36 εκατομμύρια ευρώ πρόπερσι για να τον αποκτήσει. Και όπως καταλαβαίνετε δεν τον χαρίζει. Άρα όσα σενάρια κυκλοφορούν για επιστροφή του Μανωλά στερούνται λογικής.

Αυτό άλλωστε, το αυτονόητο, προκύπτει και από ερυθρόλευκες πηγές που σχολίαζαν σχετικά το θέμα.

Υπήρξε μάλιστα τοποθέτηση και για την υπόθεση του Παιτίμ Κασάμι όπου επίσης απασχολεί το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες. Μια υπόθεση που βεβαίως «έτρεξε» το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό αλλά όπως προκύπτει από τις ερυθρόλευκες πηγές δεν υπάρχει θέμα επιστροφής πλέον με τα τωρινά δεδομένα.

Ο Κασάμι που ανήκει στη Βασιλεία έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2022. Οι πηγές λοιπόν από την Ελβετία θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι σε επικοινωνία με την Βασιλεία και την ομάδα του Κασάμι να έχει σημαντικές απαιτήσεις για την παραχώρησή του.

Οι ερυθρόλευκες πηγές από την πλευρά τους ξεκαθαρίζουν πως παρά τις εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν με τον Κασάμι η περίπτωση του δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ