Παίκτης που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό ζήτησε να μείνει ελεύθερος (vid)

Παίκτης που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό ζήτησε να μείνει ελεύθερος (vid)

Ο 26χρονος κεντρικός χαφ, Αλί Μοχάμεντ, θέλει να φύγει από τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο 26χρονος κεντρικός χαφ Αλί Μοχάμεντ είναι ένας από τους παίκτες οι οποίοι έχουν προταθεί στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και επαφίονται στην αξιολόγηση του Σέρβου προπονητή. Όμως, η μεταγραφή του Μοχάμεντ στον Παναθηναϊκό μοιάζει δύσκολη, επειδή ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος.

Ο Αλί Μοχάμεντ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές του ισραηλίτικου Τύπου, κοστολογείται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Αλλά μία εξέλιξη ίσως να φέρει τα πάνω-κάτω… Γιατί ο Αλί Μοχάμεντ ζήτησε από τη διοίκηση της Μπεϊτάρ την αποδέσμευση του. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής δεν θέλει να μείνει άλλο στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, εξαιτίας της κόντρας που έχει με τους οπαδούς, αλλά και διότι θεωρεί πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πάρει μεταγραφή.

Βέβαια, δύσκολα η Μπεϊτάρ απλώς θα λύσει το συμβόλαιο του Αλί Μοχάμεντ, αφού είναι το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ της. Ακόμα δεν υπάρχει αντίδραση από τη διοίκηση, αλλά τα ισραηλίτικα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως από τον 26χρονο παίκτη από τον Νίγηρα θα ζητηθεί να φέρει πρόταση για να φύγει.

Πάντως, ο Αλί Μοχάμεντ φέρεται να έχει διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να ξαναπαίξει για τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και δύσκολα θα επιστρέψει στο Ισραήλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ