Απίστευτο: Γελάνε οι Ισπανοί για Αραούχο

Απίστευτο: Γελάνε οι Ισπανοί για Αραούχο

Ισπανικό δημοσίευμα χαρακτηρίζει την επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ ως «φήμες που προέρχονται από τη φαντασία των Ελλήνων» και αναφέρει πως ο Αργεντινός δεν φεύγει από τη Λας Πάλμας.

Δεν είναι υπερβολή να γραφτεί ότι ο Σέρχιο Αραούχο έχει μετατραπεί στην μόνη επιλογή των ανθρώπων της ΑΕΚ για την επίθεση. Η αίσθηση που αποπνέει ο «κιτρινόμαυρος» οργανισμός είναι πως έχει αφοσιωθεί πλήρως στον Αργεντινό επιθετικό και δεν ασχολείται με άλλους παίκτες.

Κυρίως, οι ιθύνοντες της Ένωσης μεταφέρουν την εντύπωση πως αυτή τη φορά το σήριαλ Αραούχο θα τελειώσει με happy-end. Ανεπίσημα, οι πληροφορίες που «διαρρέουν» είναι ότι η ΠΑΕ έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή και πως με κάποιο τρόπο, θα επιτευχθεί συμφωνία και με τη Λας Πάλμας, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη.

Κόντρα στην εικόνα που επικρατεί στην Ελλάδα, στην Ισπανία η κατάσταση διαφέρει απόλυτα. Οι παράγοντες της Λας Πάλμας είναι κάθετοι ότι ο Αραούχο δεν θα πουληθεί στην ΑΕΚ και πως όσα γράφονται προέρχονται από τη φαντασία των Ελλήνων.

Η ιστοσελίδα των Κανάριων Νήσων «Canarias7.es» αποτυπώνει επακριβώς τη θέση της Λας Πάλμας. «Κοιτάτε τον Αραούχο αλλά δεν αγγίζετε: θα είναι ο ηγέτης της νέας ομάδας» είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ και συμπληρώνει στον υπότιτλο: «Παρά τις φήμες που διαδίδονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, όπου η ΑΕΚ εκφράζει ενδιαφέρον κάθε χρόνια, η νησιώτικη ομάδα κλείνει την πόρτα της».

«Η ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ. Σέρχιο Αραούχο, Ελλάδα και ΑΕΚ. Ο Τσίνο άφησε σπουδαίες αναμνήσεις στους Έλληνες οπαδούς και η φημολογία για την πιθανή επιστροφή του έχει αναζωπυρωθεί» γράφει ο συντάκτης του κειμένου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αραούχο δηλώνει διαρκώς ότι ο μεγάλος στόχος του είναι να παίξει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Λας Πάλμας και θέλει να τον εκπληρώσει φέτος. Επίσης, το κείμενο υπενθυμίζει ότι ο Αργεντινός έχει εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας και τονίζει πως ο Τσίνο αφιερώνει κάθε γκολ που σκοράρει σε αυτόν.

«Όσο και αν στην Ελλάδα ονειρεύονται την επιστροφή του, στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο και ο παίκτης θα συνεχίσει να σηκώνει τη σημαία της επίθεσης της Λας Πάλμας» υποστηρίζει το ρεπορτάζ.

Πάντως, το ρεπορτάζ έχει έναν αστερίσκο… Σε μία αποστροφή του κειμένου, γράφει ότι πριν από μερικές μέρες ο πρόεδρος της Λας Πάλμας επισήμανε στους ατζέντηδες του Αραούχο ότι ο Αργεντινός δεν πωλείται, εκτός εάν δεχτεί μία εξωπραγματική προσφορά. Μπορεί να την καταθέσει η ΑΕΚ; Ιδού το ερώτημα…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ