Ολυμπιακός : Ανοίγει κουβέντα για αριστερό μπακ

Ολυμπιακός : Ανοίγει κουβέντα για αριστερό μπακ

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν έχει απαντήσει ακόμη και… ο Ρέαμπτσιουκ είναι μόνος του στο αριστερό άκρο τρεις μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας

Σε αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της προετοιμασίας. Και όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί μπροστά και από μια «τρίτη» μεταγραφική υπόθεση Ιούνη.

Έφερε τον Τικίνιο Σοάρες. Ψάχνει δεδομένα για έναν winger (πιθανότατα όχι για τον αντικαταστάτη του Αρμίντο Μπρούμα, αλλά για μια έξτρα επιλογή στο πρώτο rotation). Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να βάλει πλώρη και για απόκτηση αριστερού μπακ.

Ιδανικά για κάποιον που να μπορεί να αγωνιστεί και σαν αριστερός στόπερ σε «τριάδα» στην άμυνα. Ναι, έναν σαν τον Χοσέ Χολέμπας: Αν ο 37χρονος άσος, αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Έχει στα χέρια του καιρό τώρα πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό. Ξέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον περιμένει. Δεν είναι καθόλου βέβαιο όμως ότι θα ανταποκριθεί. Προφανώς το σκέφτεται. Και μιας και η Τετάρτη είναι πολύ κοντά; Φαίνεται για θέμα ορθάνοιχτο.

Περίπτωση Λεονάρντο Κούτρη στην προετοιμασία δεν υφίσταται, καθώς ο διεθνής άσος θα συνεχίσει στη Γερμανία. Αν λοιπόν ο Χολέμπας κρεμάσει τα παπούτσια του, τότε ο Ολυμπιακός έχει μοναδικό διαθέσιμο αριστερό μπακ τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φτάνει αύριο στην Αθήνα για να οργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας. Είναι δεδομένο ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση. Θα τα πει όμως πλέον και από κοντά. Λογικά την Τρίτη θα υπάρξει μια από τις γνωστές συσκέψεις που κατά καιρούς γίνονται στον Ρέντη για λόγους μεταγραφικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ