«Κλωτσάει» η Λας Πάλμας για Αραούχο, δεν ανησυχούν στην ΑΕΚ

«Κλωτσάει» η Λας Πάλμας για Αραούχο, δεν ανησυχούν στην ΑΕΚ

Η Λας Πάλμας συνεχίζει να παίζει παιχνίδια τακτικής, παρά το γεγονός ότι έχει επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ για τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά και την επιθυμία του ίδιου του Αργεντινού.

Η ΑΕΚ έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή πολλά ανοιχτά μέτωπα όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, αφού προσπαθεί να κλείσει τρεις υποθέσεις εδώ και λίγες μέρες, μια για κάθε θέση. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της Ένωσης «τρέχει» τις περιπτώσεις των Σέρχιο Αραούχο, Ολιβιέ Εντσάμ και Γιώργου Τζαβέλλα, με τις δυο τελευταίες να είναι προχωρημένες (σχεδόν κλεισμένες), όμως την πρώτη να έχει ακόμη αρκετά «επεισόδια» για να έχει ευτυχή κατάληξη για τους κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ, ο Αραούχο έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ για τους προσωπικούς του όρους, έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως η Λας Πάλμας παρότι έχει μια αρκετά καλή πρόταση στα χέρια της από την Ένωση (πάνω από 1,7 εκατ. ευρώ) δεν έχει πει το «ναι» και κλωτσάει, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να μην έχει προχωρήσει.

Η ισπανική ομάδα συνεχίζει εδώ και 2-3 χρόνια να δυσκολεύει αφάνταστα την ΑΕΚ στη μεταγραφή του Αργεντινού φορ, παίζοντας παιχνίδια τακτικής προκειμένου να έχει μεγαλύτερο κέρδος από την Ένωση. Ωστόσο, στην ΑΕΚ αν και είναι στάσιμη η υπόθεση δεν ανησυχούν καθόλου για την θετική έκβαση της, παρά το γεγονός ότι δεν προχωράει εδώ και περίπου 1 βδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ