Η μεγάλη Δευτέρα του Πέδρο Μαρτίνς…

Η μεγάλη Δευτέρα του Πέδρο Μαρτίνς…

Στην Ελλάδα ο Μαρτίνς, τα λέει με διοίκηση και σκάουτινγκ για τις μεταγραφές, αλλά και για τα «μένουν – φεύγουν» του ρόστερ.

Η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώνεται. Και τα κεφάλια μπαίνουν μέσα στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα και πιάνει άμεσα δουλειά. Μια επιστροφή που επί της ουσίας σημαίνει την έναρξη της… νέας σεζόν για τους Ερυθρόλευκους. Καθώς θα δρομολογηθούν/ολοκληρωθούν όλες οι κινήσεις για την επανέναρξη.

Κατ’ αρχάς ο Πορτογάλος τεχνικός έρχεται για να συμμετάσχει στις συζητήσεις για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι. Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν τις τελικές εισηγήσεις του προπονητή τους και στις επαφές που θα υπάρξουν σε ελληνικό έδαφος, θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Βλέπετε, η άποψη του Μαρτίνς είναι βαρύνουσα στις επιλογές.

Επιπλέον, ο Μαρτίνς αναμένεται να θέσει στα υπόψη της διοίκησης και θέματα που αφορούν σε θέσεις και ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αβεβαιότητα. Όπως ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, τον οποίο θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα τον δει στην προετοιμασία και θα του δώσει μια ακόμη ευκαιρία ή θα ζητήσει να πάει κάπου δανεικός.

Επίσης, είναι σημαντικό να υπάρξει οριστική απόφαση, σχετικά με τους δανεικούς. Καθώς μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει ότι στην πρώτη προπόνηση, στις 16/06, θα βρίσκονται μόνο οι Σισέ, Πέπε, Μάρκοβιτς και Τσούμιτς. Με τους υπόλοιπους να είναι στο «περίμενε».

Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνς έρχεται ξεκούραστος και έτοιμος να ξεκινήσει δουλειά. Ο 51χρονος τεχνικός θα έχει επαφές με τους συνεργάτες του, για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Ρέντη (16-24/06) και των φιλικών αγώνων που έχουν ήδη κλειστεί για το διάστημα που ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο Στανς της Αυστρίας (25/06 – 04/07). Ενώ μένει να παρθούν και κάποιες αποφάσεις, αναφορικά με παιδιά από την Ακαδημία. Εάν κάποιοι θα ακολουθήσουν το πρώτο στάδιο ή θα μείνουν εκτός και θα δουλέψουν με τη Β’ ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ