Διασυρμός και στην εκδίκαση για τον ΠΑΟΚ!

Διασυρμός και στην εκδίκαση για τον ΠΑΟΚ!

Θλιβερή η προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης να παρουσιάσει πως ο Γκαρθία τραυματίστηκε απο τον.... γιατρό του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια! Ακόμη και η Αθλητική Δικαστής απόρησε! Όλα τα επίσημα έγγραφα συν βεβαίως την συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου εκθέτουν τον ΠΑΟΚ. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας η απόφαση που θα φέρει το -3 στον ΠΑΟΚ και το κεκλεισμένων των θυρών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα!

O κατήφορος για τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στις δικαστικές αίθουσες! Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να πείσει την Αθλητική Δικαστή κ. Σκολαρίκη στην εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα της Τούμπας πως ο Όσκαρ Γκαρθία τραυματίστηκε μόνος του στα αποδυτήρια ή τουλάχιστον απο τον γιατρό του Ολυμπιακού! Όλα όσα υποστήριζαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στα social media όλες αυτές τις μέρες μεταφέρθηκαν και στην δικαστική αίθουσα κάνοντας ακόμη και την κ. Σκολαρίκη να απορήσει!

Με μια θλιβερή προσπάθεια οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να αντικρούσουν κανένα απο ΟΛΑ τα επίσημα έγγραφα, συν την συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, που είναι κόλαφος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Λόγια του αέρα χωρίς το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να σταθεί σε αίθουσα δικαστηρίου, και όχι στο…instagram ο ΠΑΟΚ γνώρισε δικαστική συντριβή και την Δευτέρα το βράδυ θα μάθει την ποινή του.

Μια ποινή βεβαίως που είναι ξεκάθαρη και θα φέρει -3 στον ΠΑΟΚ, κατακύρωση του αγώνα της Τούμπας με 3-0 στον Ολυμπιακό, πρόστιμο και 2-3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών.

Αυτό βεβαίως σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την πρώτη του ποινή κεκλεισμένων των Θυρών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι νομικοί Αργύρης Λίβας και Βασίλης Δημακόπουλος, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κούλης Δουρέκας.

Για τον ΠΑΟΚ βρέθηκαν οι νομικοί κκ. Μπίρδας και Μαυρομάτης Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος και Παπαθωμάς, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Ζητήθηκε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή Αρετόπουλο

Αρχικά να πούμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση του Κωστα Καραπαπά στους δημοσιογράφους, ο αθλητικός δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, η οποία εστάλη και σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται στην έκθεση ότι έγιναν όλα νομότυπα σε ότι αφορά το φύλλο αγώνα και ο γιατρός του αγώνα τον διαβεβαίωσε ότι υπάρχει τραυματισμός του Γκαρθία και γι αυτό διέκοψε τον αγώνα.

Μάλιστα και ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας, επιβεβαίωσε ότι οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων έχουν στα χέρια τους την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή Αρετόπουλου, για την οποία ενημέρωσε νωρίτερα ο Κώστας Καραπαπάς.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ και η απόρριψη του αιτήματος αναβολής

«Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε μια συμπληρωματική έκθεση που αγνοούμε πως ζητήθηκε» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Μαυρομμάτης, για να συμπληρώσει: «Δεν συνέτρεχαν λόγοι για την συμπληρωματική έκθεση. Ζητάμε να διακοπεί η εκδίκαση για να κληθεί και να προσέλθει ο Αρετόπουλος να καταθέσει. Η συμπληρωματική του έκθεση είναι πολύ ύποπτη και ανατρέπει τα δεδομένα. Επίσης ζητάμε να κληθεί και ο προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία και ο γιατρός του αγώνα».

Εν συνεχεία, ο Λάμπρος Μπίρδας επίσης δικηγόρος του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 24 του ΚΑΠ, ο διαιτητής μπορεί να καταθέσει συμπληρωματική έκθεση εντός 48 ωρών από τη λήξη του αγώνα». «Καταθέτω και γω αίτημα για αναβολή ή διακοπή. Δεν είχαμε χρόνο για να αντικρούσουμε κάποια πράγματα. Το φύλλο αγώνα ήταν γραμμένο μια χαρά και η συμπληρωματική έκθεση έπρεπε να ζητηθεί από τη διοργανώτρια», πρόσθεσε.

Κατόπιν κατέθεσε ο παράγοντας του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτης: «Έκανε 4 ώρες να κλείσει το φύλλο αγώνα, θα μπορούσε να τα γράψει εκείνη τη στιγμή. Όλη η Ελλάδα ξέρει τι έχει κάνει λάθος η κάθε ΠΑΕ. έρχεται μετά από 5 μέρες και κάνει έκθεση που τα αντικρούει όλα. Είναι ύποπτα όλα αυτά. Πώς γράφτηκε, υπό ποιες πιέσεις γράφτηκε».

«Τι εννοείται πιέσεις, από ποιους» τον ρώτησε η αθλητική δικαστής, για να πάρει την εξής απάντηση από τον Γκαγκάτση: «Από τρίτους. Εχει αντιφατικό περιεχόμενο, η συμπληρωματική έκθεση».

«Το αίτημα έχει μια βασιμότητα, είναι στην κρίση σας. Δε λέει τίποτα απολύτως διαφορετικό από αυτά που έλεγε στο φύλλο αγώνα η συμπληρωματική έκθεση», παρενέβη για να σημειώσει ο Βασίλης Δημακόπουλος, δικηγόρος του Ολυμπιακού., ενώ συμπλήρωσε: «Το αίτημα προς τον διαιτητή να διευκρινίσει, προβλέπεται από το νόμο και σωστά το έπραξε. Δεν έχουμε καμία αντίρρηση αλλά κατά τα λοιπά το αίτημα πρέπει να απορριφθεί».

Διακοπή για ένα ημίωρο

Εν συνεχεία το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της αναβολής από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Μπορούμε να διακόψουμε μισή ώρα για να προετοιμαστείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά η αθλητική δικαστής. Έτσι κι έγινε, με τη διαδικασία εκδίκασης να διακόπτεται για ένα ημίωρο.

Το περιστατικό με τη βιντεοσκόπηση

Να αναφέρουμε εδώ ότι ένας μάρτυρας του ΠΑΟΚ κατέγραφε με το κινητό του την εκδίκαση με βίντεο, με αποτέλεσμα να του γίνουν συστάσεις. Μάλιστα το βίντεο σβήστηκε έπειτα από παρέμβαση από τη γραμματεία της πειθαρχικής επιτροπής, με τον εν λόγω μάρτυρα να ζητάει συγγνώμη.

Με την έναρξη της διαδικασίας και πάλι, τον λόγο έλαβε ο νομικός του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Μαυρομάτης: «Εχει γίνει τεράστια προσπάθεια από ΠΑΟΚ να μην έχουμε επεισόδια. Για πρώτη φορά σε αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, δεν έχει ανάψει πυρσός. Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Με τα χαρτάκια και τα ρολο ταμειακών μηχανών που χρησιμοποιούνται για λόγους ατμόσφαιρας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ξαφνικά χωρίς να καταλάβει κανείς προκύπτει αναφερόμεννος τραυματισμός του κυρίου Γκαρσία. Η θέση της ΠΑΕ είναι: 1. Ο κύριος Γκαρσία αντικανονικά ήταν στον πάγκο γιατί στα 75 λεπτά που απαιτεί ο κανονισμός, δεν ήταν στη λίστα που δόθηκε. Δεν έχει σημασία αν ήταν εκ παραδρομής, δεν προβλέπεται συμπλήρωση. Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη αντικατάστασης προπονητή ή ανθρώπου του πάγκου. Αυτός είναι και ο λόγος της ένστασης, η αντικανονική συμμετοχή του. Δεν είναι αξιωματούχος αγώνα αλλά εξωτερικός παράγοντας και ο τραυματισμός του δεν έχει συνέπεια στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

Να αναφέρουμε ότι στην συμπληρωματική έκθεση ο κ. Αρετόπουλος αναφέρει ότι ο ίδιος επεσήμανε το «θέμα» με τον Όσκαρ Γκαρθία.

Η στάση του ΠΑΟΚ την αποχώρηση του Ολυμπιακού

Δεύτερο θέμα ένστασης, αποτέλεσε η αποχώρηση του Ολυμπιακού. Ο γιατρός ανέφερε ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα. «Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού μας είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ο Όσκαρ Γκαρσίασυνέχισε», υποστήριξε ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης και πρόσθεσε: . «Δεν αναφέρει το φύλλο αγώνα για απόφαση Αρετόπουλου για διακοπή του αγώνα αλλά για αδυναμία διεξαγωγής του αγώνα. Ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του, δεν προκύπτει τέτοια εντολή από τον διαιτητή. «Κανένας κανονισμός δεν αναφέρει τη μη έναρξη του αγώνα για τους λόγους που αναφέρει ο διαιτητής» Και κατέληξε: «Ζητάμε την απαλλαγή μας από την πειθαρχική κατηγορία, να κερδίσουμε τον αγώνα με 3-0 ή στη χειρότερη περίπτωση να επαναληφθεί ο αγώνας».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επίσης νομικός του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας: «Η διευκρινιστική έκθεση δεν μπορεί να ληφθεί υπόψιν, είναι άκυρη. Άλλα γράφει την πρώτη φορά και άλλα την δεύτερη».  «Θα έπρεπε να κληθούμε μόνο με το 15,3α του πειθαρχικού κώδικα», προσθέτει ο κύριος Κωνσταντινίδης, επίσης εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ.

Τι αναφέρει στην συμπληρωματική έκθεση ο Αρετόπουλος

Μεταξύ άλλων ο διαιτητής Αρετόπουλος έγραψε στην συμπληρωματική έκθεση: «Ενημερώσαμε τον παρατηρητή για τις ελλείψεις και στη συνέχεια μας παραδόθηκε διορθωμένη λίστα», όπως υποστηρίζουν από τον ΠΑΟΚ.

«Με ποιο δικαίωμα ο διαιτητής πήρε την πρωτοβουλία και ζήτησε από τον Ολυμπιακό να διορθώσει την παρατυπία με το όνομα του Γκαρσία στο φύλλο αγώνα;», ρώτησε ο Νικόλαος Παπαδόπουλς, δικηγόρος του ΠΑΟΚ. «Για ποιον λόγο προέβη στην αντικατάσταση του προπονητή του Ολυμπιακού Χρήστου Κόντη, σύμφωνα με την λίστα που είχε δοθεί. Τα χαρτιά του ήταν εντάξει; Το μόνο που έπρεπε να ειπωθεί ήταν ότι έλειπε η αστυνομική ταυτότητα του Μαρτίνεθ», ανέφερε στην θέση του ο ΠΑΟΚ.

Η κατάθεση του Ολυμπιακού

Σε εκείνο το σημείο ήρθε η σειρά της πλευράς του Ολυμπιακού να πάρει το λόγο Ο δικηγόρος των Πειραιωτών Βασίλης Δημακόπουλος. «Όσον αφορά τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, και ο τραυματισμός βεβαιώνεται και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης», ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Μη έναρξη ίσον διακοπή, επομένως οι κυρώσεις είναι οι ίδιες και στη μία και στην άλλη περίπτωση».

Κατόπιν την εκπροσώπηση του Ολυμπιακού συνέχισε ο Αργύρης Λίβας: «Ο τραυματισμός αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων και δεν αμφισβητείται από κανένα. Ο τραυματισμός αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων και δεν αμφισβητείται από κανένας. Σε ότι αφορά ότι δεν υπάρχει διακοπή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ το συνομολογεί με την ένσταση για αντικανονική διακοπή».

Η κατάθεση του Μάκη Γκαγκάτση

Από την πλευρά του ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης είπε: «Ολη την εβδομάδα παρά τις προκλήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, και μέσω των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό αλλά και της επιστολής που έστειλε στην ΚΕΔ για αλλαγή διαιτητή αγώνα για μία φερόμενη συνάντηση με τον πεθερό του για την οποία έχουν υποβληθεί μηνύσεις, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διασφάλισε την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα».

«Πως βρέθηκαν τα ρολά ταμειακής μηχανής», ρώτησε η πρόεδρος, με τον Μάκη Γκαγκάτση να απαντά πως «είναι κάτι που συνηθίζεται στα γήπεδα», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στη σύσκεψη μέτρων τάξης ο Ολυμπιακός είχε απειλήσει ότι θα φύγει με την πρώτη ευκαιρία. Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Δεν υπάρχει τραυματισμός. Το οίδημα μπορεί να έγινε στα αποδυτήρια! Η χαρτοταινία δεν προκύπτει πουθενά σε πιο σημείο τον χτύπησε. Άκουσα τον κύριο Καραπαπά να λέει «να μείνει κάτω, να μείνει κάτω»».

Οσον αφορά τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία, ο παράγοντας του δικεφάλου σχολίασε: «Ο φερόμενος ως τραυματισμός, πιστεύουμε ακράδαντα ότι προκλήθηκε μέσα στα αποδυτήρια από τον γιατρό του Ολυμπιακού», είπε για να πάρει την απάντηση της Προέδρου: «Το φύλλο αγώνα λέει ότι τραυματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Και ο Γκαγκάτσης συνέχισε: «Στον αγωνιστικό χώρο δεν προκύπτει τραυματισμός. Παρότι ήρθε σε επαφή σε ένα σημείο του σώματος του, αποχώρησε μη έχοντας κανένα τραύμα πουθενα. Μπήκαν στα αποδυτήρια κι εκεί προκληθηκε το όποιο τραύμα φέρεται να έχει. Η απόφαση να φύγουν ήταν ειλημμένη από πριν. Άρχισε να πιάνει το κεφάλι του, τα μάτια του, ότι μπορείτε να φανταστείτε, εκτός από εκείνο το σημείο που φαίνεται. Δεν έχει πέσει ούτε ένα άλλο αντικείμενο και η ανοιχτή χαρτοταινία δεν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Δεν προκύπτει με σαφήνεια που τον χτύπησε. Ο Οσκαρ Γκαρθία στο Ολυμπιακός – Πανιώνιος ήταν κανονικά στο φύλλο αγώνα».

Η κατάθεση του Χαλβατζούλη

Μετά ήρθε η σειρά του μάρτυρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Χαλβατζούλης να καταθέσει, ο οποίος είναι φίλαθλος της ομάδας και στο παρελθόν έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος. «Την Κυριακή ήμουν με τα παιδιά μου από τις 6 στο γήπεδο. Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Είναι ευκαιρία να γράψετε ιστορία στο ποδόσφαιρο κυρία πρόεδρε, από εσάς θα ξεκινήσουν όλα». Σε 15 μέτρα από το κάθισμα που ήμουν. Υπήρχαν κάποια χαρτιά υγείας και ορισμένα ρολά. Αυτό ήταν χαρτί ταμειακής. Το έριξε στον αέρα, έκανε την καμπύλη του και έπεσε ξυστά με το πρόσωπο του Γκαρσία, στην πίσω πλευρά. Την ώρα που έπεφτε, το χαρτί, πέρασε ξυστά από την αριστερή του πλευρά. Αυτή είναι η άποψη μου. Δεν μπορούσα να τον δω από τα 30 μέτρα που ήμουν. «Δεν τον είδα όταν έφυγε από το νοσοκομείο. Άφησα τα παιδια μου στο γήπεδο και πήγα στο νοσοκομείο, ήμουν συνεργάτης του Διαβαλκανικού για 10 χρόνια. Εκεί είδα τον Γκαρθία, δεν είχε τίποτα. Βγήκε σε μία πολυθρόνα, τον έσπρωχνε ο γιατρός, δεν υπήρχε τραυματισμός, τον είδα σε απόσταση 20 εκατοστών, δεν είχε τραύμα»».

«Αυτό το αντικείμενο, όπως έπεσε, θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό;». ρωτάει ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ. «Ένα χάρτινο αντικείμενο δεν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό», υποστήριξε ο Χαλβατζούλης. Κατόπιν επενέβη ο άλλος νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μαυρομμάτης για να ρωτήσει: «Σε αυτά τα 15 λεπτά στα αποδυτήρια μπορεί να προκληθεί τραυματισμός;». Χαλβατζούλης: «Σας το κάνω εγώ σε 5 λεπτά».  «Το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν μπορούσε και δεν προκάλεσε τραυματισμό. Το τι έγινε στα αποδυτήρια, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Τα 15 λεπτά όμως, είναι υπεραρκετός χρόνος για να προκύψει τραυματισμός», σημείωσε ο κ. Μαυρομμάτης.

Πρόεδρος: «Μα εσείς είπατε ότι δεν τραυματίστηκε»

Μαυρομμάτης: «Δεν τραυματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Στη συνέχεια έδειξαν φωτογραφία στον μάρτυρα από τον τραυματισμό του Γκαρθία. «Δεν μπορεί το χαρτί να χτυπήσει από αριστερά και να χτυπήσει εκεί. Δεν μπορεί από τη μία πλευρά να πάει στην άλλη. Αυτός ο τραυματισμός είναι από δάγκωμα», ισχυρίστηκε ο μάρτυρας του ΠΑΟΚ.

«Όταν το αντικείμενο ήρθε σε επαφή του με το πρόσωπο, τι έκανε ο κύριος Γκαρθία», ρωτάει ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος. «Έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο και μετά έπεσε στα γόνατα», απαντάει ο μάρτυρας και έτσι ολοκλήρωσε την κατάθεση του.

Η κατάθεση του δεύτερου μάρτυρα του ΠΑΟΚ

Ακολούθησε η κατάθεση του δεύτερου μάρτυρα του ΠΑΟΚ, κυρίου Ματθαιου Τσούγκα, ιατροδικαστής συνταξιούχος. Ο μάρτυρας αναφέρεται στην έκθεση από την ιατροδικαστή. «Έχω πολλές αντιρρήσεις, δεν συμφωνώ με την έκθεση. Αυτά που είπε ο Γκαρθία έρχονται σε αντίθεση με την χειρουργική εκτίμηση από το Διαβαλκανικό. Η χειρουργική εκτίμηση κάνει λόγο για θλαστικό τραύμα, όχι για οίδημα. Οι ακτινογραφίες κρανίου, εγκεφάλου είναι καθαρές. Δεν υπάρχει εγκεφαλική διάσειση. «Δεν αποδέχομαι τον τραυματισμό από το ρολό, όταν πέφτει το αντικείμενο έχει δύο δυνατές δράσεις, μία προς τα κάτω και μία προς τα πίσω. Δεν ήταν δυνατόν να προκληθεί ήπιος ευθειασμός όπως υπέγραψε η ιατροδικαστής. Μπορεί να προκληθεί και από κακή στάση του σώματος. Ο κύριος Γκαρθία στην φωτογραφία που είχα, βρέθηκε με κολάρο. Κολάρο με ήπιο ευθειασμό δεν μπαίνει, δεν ξέρω για ποιόν λόγο του το φόρεσαν», προσθέτει».

Κληθείς να σχολιάσει τη φωτογραφία με τον τραυματισμένο Γκαρθία, είπε. «Έχει πιο πολύ χαρακτηριστικό δείγμα από κυνόδοντα παρά από χαρτί. Πιθανόν να είναι και δάγκωμα. Πουθενά κανείς δεν αναφέρει αυτή την κάκωση και όμως είναι υπαρκτή. Μπορεί να προήλθε από δάγκωμα, τεχνικά αλλά να γίνει εξωτερικά, δεν γίνεται. Έπρεπε να υπάρχει και μελανιά εξωτερικά. «Έπρεπε πρώτα να κάνει μία μελανιά εξωτερικά στο δέρμα και αντίστοιχη εσωτερικά. Εγώ απορώ με τη φωτογραφία αυτή. Έχει δύο χτυπήματα. Έπρεπε να γίνει τουλάχιστον μία μελανιά. Το ότι πονάει η αυχενική μοίρα, δεν φαίνεται από καμία εξέταση. Το λέει ο μάρτυρας, δεν φαίνεται πουθενά».

Η κατάθεση και του τρίτου μάρτυρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μετά ακολούθησε η κατάθεση και του τρίτου μάρτυρα του ΠΑΟΚ, κυρίου Σωτηράκη:  «Το περιστατικό έγινε στα δύο μέτρα από μένα. Ήμουν σαν τραυματιοφορέας, στον αγωνιστικό χώρο. Το αντιλήφθηκα όταν έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο. Έδωσα εντολή στον διασώστη να ανοίξει το φαρμακείο. Ακουσα κάποιον από δεξιά μου να του λέει να μείνει κάτω, να μείνει κάτω. Την ώρα που πέρασα από μπροστά του, τον είδα σκυμμένο. Τον είδα να κρατάει το μάτι του, και είπα να κάτσει στο φορείο που είχα. Δεν ήξερα ποιος χτύπησε, φορούσαν όλοι μαύρα. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ο χτυπημένος ήταν του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού. Φορούσαν μαύρα μπουφάν. Κρατούσε το πρόσωπο του και δεν μπορούσα να δω καθαρά. Σηκώθηκε και περπάτησε κανονικά», είπε και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του.

«Ο εν λόγω κύριος δεν αποτέλεσε αξιωματούχος αγώνα γιατί δεν δόθηκε εμπρόθεσμα το όνομα του. Γι αυτό ζητούμε στη χειρότερη των περιπτώσεων την επανάληψη του αγώνα», σημειώνει εκ νέου ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης, δικηγόρος του ΠΑΟΚ. «Τι έκαναν 15 λεπτά κλεισμένοι στα δικά τους αποδυτήρια ενώ δίπλα ήταν το ιατρείο αγώνα», αναφέρει ο Λάμπρος Μπίρδας, νομικός του δικεφάλου.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις εξής τοποθετήσεις

Παπαδόπουλος (δικηγόρος ΠΑΟΚ): «Ζητάμε στην χειρότερη περίπτωση να γίνει ο αγώνας ώστε ο ηθικός διασυρμός του να γίνει και αγωνιστικός».

Βασίλης Δημακόπουλος (δικηγόρος Ολυμπιακού): «Η σοβαρότητα του ΠΑΟΚ αδικείται από τέτοιους ισχυρισμούς».

Αργύρης Λίβας (δικηγόρος Ολυμπιακού): «Δεν έχει καμία σημασία αν ο τραυματισμός είναι σοβαρός ή μη. Η διαδικασία στο Διαβαλκανικό και οι καταθέσεις των γιατρών και η αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του θεατή, δεν αφήνουν ερωτηματικά για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία. Σας έχουμε δώσει βίντεο που είναι αδιάψευστοι μάρτυρες και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του τραυματισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ