Ολυμπιακός: Έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Πινακάς

Ολυμπιακός: Έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Πινακάς

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Λάρισα για τη μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού.

Στον Πειραιά από τον θεσσαλικό κάμπο είναι έτοιμος να κατηφορίσει ο Δημήτρης Πινακάς! Οι ατζέντηδες του 19χρονου επιθετικού εξάντλησαν τα περιθώρια για να φέρουν πρόταση από το εξωτερικό και αφού η διορία που είχαν ζητήσει τελειώνει αύριο το πρωί αλλά δεν έχουν κάτι χειροπιαστό μέχρι τώρα.

Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Τρίτη θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Λάρισα και ο Πινακάς θα πάρει τον δρόμο για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Θεωρητικά, υπάρχει χρόνος για μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, αλλά ουσιαστικά θεωρείται απίθανο να μεσολαβήσει κάτι που θα αποτρέψει τη μεταγραφή του Πινακά στους «ερυθρόλευκους».

Η πρόταση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός στην ΑΕΛ προβλέπει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Επίσης, η Λάρισα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 15%, ενώ δύο παίκτες θα παίξουν στο Αλκαζάρ με τη μορφή δανεισμού.

Ο Πινακάς ήταν μία από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος και σκόραρε 7 γκολ σε 23 συμμετοχές με τα βυσσινί. Μάλιστα, σκόραρε εναντίον του Ολυμπιακού στην ήττα της ΑΕΛ με 5-1 στο Φάληρο.

Διαβάστε ακόμα:

Πινακάς… ζωγραφικής! (vids)

Πινακάς : 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το παιδί – θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου (vids)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ