Άρης: Το CAS και οι πρώτες κινήσεις

Άρης: Το CAS και οι πρώτες κινήσεις

Η νέα παράταση στην απόφαση του Ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στους κιτρινόμαυρους να προχωρήσουν σε μεταγραφική ενίσχυση την 1η Ιουλίου.

Είναι δεδομένο οτι στην ΠΑΕ Άρης θα ήθελαν να έχουν μια ξεκάθαρη απόφαση από το CAS,. σε οτι αφορά την υπόθεση του Ντουρμισάι και το BAN.

Η νέα παράταση, όμως, στην γνωμοδότηση του Ανωτάτου αθλητικού δικαστηρίου, για την οποία κσι ενημερώθηκαν με επίσημο έγγραφο οι κιτρινόμαυροι, φαίνεται οτι ανοίγει τον δρόμο για την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Συγκεκριμένα, θεωρείται δύσκολο η απόφαση του CAS να βγει μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Κάτι που σημαίνει οτι η ΠΑΕ Άρης, θα έχει την δυνατότητα την 1η Ιουλίου να επισημοποιήσει τις προφορικές συμφωνίες που έχει κάνει ήδη με ποδοσφαιριστές.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε προχωρημένες επαφές με έξι παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων προορίζονται για το βασικό σχήμα.

Είναι, όμως, υποχρεωμένοι να περιμένουν μέχρι τη 1η Ιουλίου. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι αν στη συνέχεια βγει αρνητική απόφαση για τον Άρη, αυτή πιθανότατα θα ισχύει για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ