Μάντζιος: «Υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από όλους»

Μάντζιος: «Υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από όλους»

Ο προπονητής του Άρη έστειλε το δικό του μήνυμα στη πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του Άρη πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε οτι υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από όλους, καθώς και υψηλοί στόχοι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων ο Άκης Μάντζιος τόνισε στην ομιλία προς τους παίκτες του: «Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ απαιτητική χρονιά, με υψηλούς στόχους στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η περσινή αγωνιστική περίοδος είναι μια καλή παρακαταθήκη και έδειξε σε όλους ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες.

Υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες και οφείλουμε να ανταποκριθούμε. Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με πολύ πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε. Τα υπόλοιπα θα τα λέμε καθημερινά. Ξεκινάμε δουλειά, εύχομαι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε τραυματισμούς και να πάνε όλα καλα».

Στην προπόνηση στους γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, παραβρέθηκε και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ