AEK : Αρέσει ο Μασούρας

AEK : Αρέσει ο Μασούρας

Ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου αρέσει στην ΑΕΚ και οι άνθρωποι της Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν στη μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι τελικό για την Ένωση, καθώς με νίκη θα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι κιτρινόμαυροι όμως πέρα από τη σημαντική αναμέτρηση με τους νεοσμυρνιώτες θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα για Σπορ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος παρακολουθεί εδώ και καιρό τον άσο των κυανέρυθρων και στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω του.

Φυσικά, σε περίπτωση που η Ένωση κινηθεί το καλοκαίρι για τον Μασούρα θα πρέπει να καταβάλλει αποζημίωση στους κυανέρυθρους, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Φέτος ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου έχει αγωνιστεί σε 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει πετύχει 7 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ