ΑΕΚ: Ο Μήτογλου… έφαγε τον Γούτα

ΑΕΚ: Ο Μήτογλου… έφαγε τον Γούτα

Ο Γούτας μπορεί να έμοιαζε δεδομένο πως θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα, όμως αυτό δεν συνέβη, καθώς η Ένωση αποφάσισε να... επενδύσει στον Μήτογλου.

Την ώρα που η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή να βρίσκεται στην Πορταριά και να προπονείται υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παράλληλα «τρέχει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Και αν κάτι ξεχωρίζει από τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης, είναι οι κινήσεις που αφορούν την αμυντική της γραμμή, η οποία τη σεζόν που τελείωσε ήταν επιεικώς τραγική. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, μετά από την αποχώρηση του Τσιγκρίνσκι, «τελείωσε» και ο Γούτας… πριν καν αρχίσει.

Συγκεκριμένα, παρόλο που έμοιαζε δεδομένο ότι ο Δημήτρης Γούτας θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα, καθώς ο Δικέφαλος τον είχε «κλείσει» από τον χειμώνα, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Οι δρόμοι των δύο πλευρών δεν θα συναντηθούν τελικά και ο λόγος είναι ένας: Γεράσιμος Μήτογλου!

Ο 21χρονος στόπερ… έφαγε ουσιαστικά τον Γούτα, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης αποφάσισαν να επενδύσουν στον νεαρό και όχι στον 27χρονο άσο του Ατρομήτου. Το πλάνο των κιτρινόμαυρων για την αμυντική τους γραμμή φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε.

Ποιό είναι αυτό; Γεράσιμος Μήτογλου, Ζίγκα Λάτσι και Στράτος Σβάρνας να είναι τα σέντερ μπακ δεύτερης γραμμής, την ώρα που ο Τζαβέλλας βρίσκεται προ των πυλών. Φυσικά, δεν ολοκληρώνεται έτσι το παζλ της άμυνας. Για να ολοκληρωθεί χρειάζεται και ο στόπερ ηγέτης, που ψάχνουν εδώ και καιρό στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Αρκετά ονόματα έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι για τον… αντί-Τσιγκρίνσκι και μέσα σε αυτά βρίσκεται και το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο Έλληνας διεθνής φαίνεται πως βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα και η περίπτωση του εξετάζεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ