Δοκιμή με… 10άδα Τούμπας και τον Μάριν!

Δοκιμή με… 10άδα Τούμπας και τον Μάριν!

Ο Οσκαρ Γκαρθία προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει βασικό τον Γερμανό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αντί του Πάρντο.

Στη σκιά της δικαστικής διαμάχης για τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός συνεχίσει να προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι, καθώς επιθυμούν διακαώς να κάνουν το 7 στα 7 έως το τέλος της χρονιάς, διεκδικώντας κάθε πιθανότητα που έχουν, για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γκαρθία δεν συνηθίζει να ανοίγει τα χαρτιά του πριν από τα παιχνίδια, αναφορικά με τα αγωνιστικά πλάνα του, αλλά τώρα «έδειξε» τις προθέσεις του. Καθώς στη δοκιμή που έκανε, αποκάλυψε ότι το μόνο που σκοπεύει να αλλάξει στην 11άδα του αιώνιο ντέρμπι, σε σχέση με την (παραλίγο) αναμέτρηση της Τούμπας, είναι έναν ποδοσφαιριστή. Και αυτόν στα άκρα της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, στη δοκιμή που έκανε ο 44χρονος τεχνικός, χρησιμοποίησε τον Μάρκο Μάριν σε ρόλο ακραίου επιθετικούς, αφήνοντας εκτός του Φελίπε Πάρντο, που επρόκειτο να ξεκινήσει στο παιχνίδι της Τούμπας, εάν δεν είχε τραυματιστεί ο Γκαρθία, από την εγκληματική ενέργεια του οπαδού του Δικεφάλου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει καμία διαφοροποίηση. Με τον Γκαρθία να δοκιμάζει πάλι την αμυντική τετράδα των Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ και Κούτρη, τους Ρομαό και Ταχτσίδη μπροστά τους, τον Οτζίτζα σε ρόλο επιτελικού χαφ, τον Μιραλάς στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Οσο για τον λόγο που ο Γκαρθία επιλέγει τον Μάριν αντί του Πάρντο για το αρχικό σχήμα; Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι ο Μάρκο μπορεί να προσφέρει περισσότερα κόντρα σε κλειστές άμυνες, είτε με τις πάσες τους είτε με τις ντρίμπλες του είτε με τις κρίσιμες αποφάσεις σε μικρούς χώρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ