Βάτσλικ, Γκαζανίγκα, Μπιζότ – Αυτή είναι η λίστα του Ολυμπιακού – Τι γίνεται με Φαμπιάνο

Βάτσλικ, Γκαζανίγκα, Μπιζότ – Αυτή είναι η λίστα του Ολυμπιακού – Τι γίνεται με Φαμπιάνο

Ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά για τον αντι-Σα, εντείνει τις επαφές με τον Βάτσλικ, έβαλε στο στόχαστρο τον ελεύθερο Αργεντινό και τον βασικό της Αλκμααρ. Πήγε πίσω ο Φαμπιάνο.

Ο Ζοσέ Σα είναι ακόμη στο Ρέντη. Προπονείται καθημερινά. Και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται, έως ότου αποχωρήσει. Eίναι σαφές ότι από τη στιγμή που η υπόθεση της μεταγραφής του στη Γουλβς είναι ορθάνοιχτη, ο ίδιος είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Με το μυαλό του να μην είναι 100% εδώ. Και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παραμένει άπραγος. Και για αυτόν τον λόγο ήδη οι εξελίξεις στην υπόθεση της πιθανής αντικατάστασής του, συνεχίζονται. Ηδη από to10.gr διαβάσετε την απόφαση του Ολυμπιακού, αναφορικά με τον Τόμας Βάτσλικ. Και την τοποθέτησή του στην κορυφή της λίστας.

Ο Τσέχος ήταν και κόντρα στους Κροάτες πάρα πολύ σταθερός και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε το πρώτο του γκολ στο φετινό Euro, έδειξε για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί επιλογή από το πιο πάνω ράφι της Ευρώπης. Και για αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή με τους εκπροσώπους του. Με σκοπό να φανούν οι προθέσεις του 32χρονου, να γίνουν γνωστές οι απαιτήσεις του, αλλά και οι ομάδες που τον διεκδικούν. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης μόνο αδιάφορος δεν είναι για τους πρωταθλητές Ελλάδος…

Βεβαίως, επειδή η υπόθεση του Βάτσλικ είναι ούτως ή άλλως πολύ δύσκολη, στον Πειραιά κατάρτησαν τη λίστα με τους γκολκίπερ που έχουν ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ και ο προπονητής. Μια λίστα με πολύ σημαντικά ονόματα. Πέραν του σπουδαίου Τσέχου, λοιπόν, σε αυτή τη λίστα βρίσκεται το όνομα του Πάουλο Ντίνο Γκαζανίγκα. Ο 29χρονος (02/01/1992) διεθνής Αργεντινός, στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος από την Τότεναμ στην οποία ανήκει και η περίπτωσή του επίσης εξετάζεται σοβαρά. Ο Γκαζανίγκα πέρασε τη μισή φετινή σεζόνς την Ελτσε, ως δανεικός, βοηθώντας την ισπανική ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Στην Τότεναμ ήταν πάντα στη σκιά του Ούγκο Γιορίς, εκτός από τη σεζόν 2019-20. Συνολικά με τους Πετεινούς είχε 37 συμμετοχές, ενώ στην Αγγλία πέρασε και από τη Σαουθάμπτον (38 ματς).

Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ένα ακόμη όνομα που έχει «παίξει» στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, αλλά για άλλες ομάδες. Ο λόγος για τον Μάρκο Μπιζότ. Το βασικό «Νο 1» της Αλκμααρ και έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς τερματοφύλακες στην Ολλανδία. Μια εξαιρετική παρουσία σε Γκρόνινγκεν και Γκενκ πριν την ΑΖ. Η μεγάλη διαφορά στην περίπτωση του 30χρονου (10/03/1991) Μπιζότ σε σχέση με τους άλλους δύο της λίστας είναι πως έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αλκμααρ, κάτι που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αφήσει την υπόθεσή του. Ηδη εξετάζει τα δεδομένα και αναλόγως θα κινηθεί. Με τον παίκτη, πάντως, να είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδος. Σε αντίθεση με τις δεύτερες σκέψεις του στις κρούσεις που δέχθηκε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Κλείνοντας, έχει σημασία να επαναλάβουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει τελείως την υπόθεση Φαμπιάνο. Με απόφαση και του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, την έχει κάνει λίγο στην άκρη, ίσως και για λόγους τακτικής. Εξάλλου, υπάρχει η άποψη πως εάν αποχωρήσει ο Ζοσέ Σα, κάτι εξαιρετικά πιθανό, πρέπει να γίνει προσπάθεια ο αντικαταστάτης του να είναι από το ίδιο επίπεδο ή και ακόμη καλύτερος, τουλάχιστον ως όνομα. Και για αυτό γίνονται κινήσεις με βάση την παραπάνω λίστα. Η οποία περιλαμβάνει ακόμη 1-2 ονόματα ανάλογου «μεγέθους» ή και ακόμη μεγαλύτερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ